Mainos

Kaksi Tesoman pahoinpitelystä epäillyistä ilmoittautui poliisille – kolmannenkin nimi tiedossa

Poliisi julkaisi perjantaina kuvan Tesomalla kaksi vuotta sitten tapahtuneesta pahoinpitelystä. Poliisi etsi kuvan avulla siinä näkyvää nuorisokolmikkoa, jota epäillään kuvassa maassa makaavan miehen pahoinpitelystä.

Poliisin mukaan kaksi kuvissa näkyvistä nuorista on nyt ilmoittautunut itse poliisille. Myös kolmannen nimi on poliisin tiedossa, ja hänen odotetaan ilmoittautuvan pian.

Poliisin mukaan tapahtumien kulku on nyt kokonaisuudessaan lähes selvä, ja miestä lyönyt on oman osuutensa selvittänyt.

Poliisi sanoo olevansa erittäin kiitollinen yleisön vinkeistä. Myös joulukuussa 2014 tapahtuneeseen Petri Salosen henkirikokseen liittyen on saatu vihjeitä ja niiden tarkistaminen jatkuu. 

Jutun tutkinnanjohtajan mukaan sekä pahoinpitelyä että murhaa yhdistää paikka ja epäiltyjen lukumäärä, mutta se ei tarkoita, että tekijät olisivat samat. Murhaa ja pahoinpitelyä tutkitaan erillisiä juttuina.

Henkirikokseen liittyviä vihjeitä otetaan edelleen vastaan sähköpostiosotteeseen pitkakestoinen.pirkanmaan@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295445317.

Kaksi vuotta sitten joulukuussa Tesomalla murhattiin noin 40-vuotias mies. Epäilty tekijä tai tekijät ovat edelleen tavoittamatta:

14:33

16:40


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.