Kaksi Suonenjoen kolarissa loukkaantunutta yhä tehohoidossa

Suonenjoen eilisessä kolarissa loukkaantuneista kaksi on edelleen tehohoidossa, Kuopion yliopistollinen sairaala tiedottaa.

Kaikkiaan 13 ihmistä loukkaantui, kun kärkikolmion takaa tullut maitoauto törmäsi Kuopiosta Rautalammille matkanneen pikkubussin kylkeen eilen. Vakavampia vammoja sai kolme ihmistä.

Kuopion yliopistollisen sairaalan päivystyksen vt. ylilääkärin mukaan potilaista ja heidän tilastaan ei anneta yksityiskohtaisia tietoja.

Kantamatkat-bussiyhtiön toimitusjohtaja Tapani Kantanen kertoi eilen, että bussin kuljettaja oli nähnyt maitoauton saapuessaan risteykseen.

– Hän kertoi minulle, että hän tuli ihan normaalisti risteykseen. Kyseessä oli ihan avoin risteys, siinä ei ole näköesteitä. Hän näki maitoauton, mutta oletti koko ajan, että totta kai se väistää, kun se tulee kärkikolmion takaa ja vauhti oli hiljainen, Kantanen sanoi.

Poliisin mukaan maitoautoa kuljettanutta, vuonna 1977 syntynyttä paikkakuntalaista miestä epäillään ainakin liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Alkoholilla ei ollut osuutta turmaan.

Poliisi ja Liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta selvittävät turman syytä.

Suonenjoella vakava kolari 0:42

Lue myös:

    Uusimmat