Kaksi maalia iskenyt Sakari Manninen piti Jokereiden jatkohaaveet elossa – joukkue katkaisi 13 ottelun Dynamo-tappioputkensa jatkoerässä!

Helsingin Jokereiden ja Dynamo Moskovan kolmas pudotuspelikohtaaminen jääkiekon KHL:ssä säilyi jännittävänä loppuun saakka, sillä ratkaisu saatiin vasta jatkoerässä. Kaksi maalia iskenyt Sakari Manninen vei Jokerit voittoon ja kavensi voitot 1-2:een.

Ottelun loppuhetket tarjosivat draamaa, sillä Jokerit tasoitti pelin 2-2:een vain reilut neljä minuuttia ennen loppua. Sami Lepistö veti terävästi viivalta jaSakari Manninenohjasi kiekon maaliin.

Manninen oli Jokereiden sankari myös jatkoerässä laittamalla kiekon maalin ajassa 64.48. Ottelusarjan voitot ovat moskovalaisten hyväksi 2-1.

Dynamo avasi maalitilin ottelun puolivälissä, mutta Jokerit tuli vain parin minuutin päästä tasoihin Pekka Jormakan osumalla. Moskovalaisjoukkue siirtyi kuitenkin jälleen hetken kuluttua johtoon.

Dynamo on ollut viheliäinen vastus, sillä Jokerit oli ennen perjantaita hävinnyt joukkueelle 13 kertaa peräjälkeen. Voitto helpotti suomalaisjoukkueen asemia, sillä välieriin vaaditaan neljä voittoa.

Puolivälieräsarja jatkuu sunnuntaina Moskovassa.