Jokereille jääkylmää kyytiä avauserässä! Dynamo johtaa kuolemanpeliä jo viidellä maalilla

Helsingin Jokerit pelaa Moskovassa selkää seinää vasten, sillä Dynamo Moskova on yhden voiton päässä jääkiekon KHL:n välieräpaikasta. Suomalaisjoukkue on lipsunut lähelle kesälomaa, sillä kotijoukkue johtaa jo 5-0.

Ottelua oli pelattu reilut kuusi minuuttia, kun isännät siirtyivät 1-0-johtoon. Michal Cajkovski laukoi kohti Janis Kalninsin maalia, ja kiekko meni maaliin Jokereiden maalivahdin mailan kautta helposti sisään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viidestä aikaisemmasta ottelusta kolme on päättynyt avausmaalin iskeneen joukkueen voittoon. Dynamo saikin osumasta lisää virtaa ja meni ajassa 8.48 kahden maalin johtoon ylivoimalla. Kolmas osuma syntyi vain hetkeä myöhemmin.

Suomalaisjoukkueen päävalmentaja Lauri Marjamäki haastoi Dynamon kolmannen maalin, mutta tuomio pysyi voimassa, eikä osumaa hylätty.

Moskovalaisten ketsuppipullo aukesi totaalisesti, sillä joukkue nousi 4-0-johtoon. Jokerit vaihtoi neljännen maalin jälkeen tolppien väliin Ryan Zapolskin, mutta Dynamo teki illan viidennen maalin ylivoimalla viittä kolmea vastaan.

Isännät menivät toisessa erässä jo 6-0-johtoon. Jokerit kavensi pelin 6-1:een Niklas Jensenin osumalla.

Sarja on moskovalaisten hyväksi 3-2. Jatkopaikkaan vaaditaan neljä voittoa.