Kaj Kunnas juontamaan Tangomarkkinoita: "Ei sitä joka pojalle suoda kuningatarta työpariksi"

Seinäjoen Tangomarkkinoiden pääkonserttien juontajat on valittu.

Tangolaulukilpailun finaalikonsertit juontaa Tangokuningatar Susanna Heikki sekä urheilutoimittaja ja suosikkiselostaja Kaj Kunnas. Juontajapari nähdään estradilla Finaalin karsinnassa 17.6. sekä Tangokuningatar Finaalissa 6.7. ja Tangokuningas Finaalissa 8.7, kerrotaan tiedotteessa.

– Ilo, innostus ja intohimo ovat pinnassa kun minulle suotu kunnia juontaa tämän vuoden Tangolaulukilpailun finaalit. Tottakai myös vähän jännittää, kun uuteen heittäytyy mukaan, Kunnas kuvailee juontopestiään.

– Tuskin maltan odottaa yhteistyötä Susannan kanssa. Minulla on hänestä vain ja ainoastaan hyvät vibat. Uskon että nauramme paljon, vedämme yläfemmoja, että saan hänestä uuden hyvän ystävän. Ja hei. Ei sitä joka pojalle suoda kuningatarta työpariksi, hän jatkaa.

Juontajapari Susanna Heikin rinnalle haettiin keväällä Järviradion nettikyselyn kautta, jossa yleisö sai ehdottaa suosikkiaan.

– Voi kuinka iloiseksi tulin, kun kuulin, että Kaj tulee juontamaan. Huippua! Ihanaa päästä yhdessä juontamaan positiivisuutta ja iloa pulppuavan ihmisen kanssa, joka on lisäksi myös ammattilainen työssään, Heikki kertoo.

Tango Finlandia-juhlakonserttia luotsaa Tangokuningas Risto Nevala sekä muun muassa Salatut elämät -sarjasta ja Veikkauksen lotto-lähetyksistä tuttu Jasmin Hamid.

Tango Finlandia -juhlakonsertissa esiintyvät muun muassa Arja Koriseva, Jari Sillanpää, Teemu Roivainen, Kyösti Mäkimattila, Amadeus Lundberg, Heidi Pakarinen, Erika Vikman, Marco Lundberg, Tangokuningatar 2017, Tangokuningasfinalistit sekä 6-henkinen tanssiryhmä. Musiikista vastaa Puolustusvoimien 40-henkinen varusmiessoittokunta, kapellimestarina Tommi Suutarinen. Tilaisuudessa jaetaan Tango Finlandia -palkinto.

 

Lue myös:

    Uusimmat