Kaisa Liski perustaa uuden yrityksen – hyppää mukaan ravintolabisnekseen

Kaisa Liski kärsii edelleen terveysongelmista, eikä hän näe kunnolla oikealla silmällään. 

Kiinteistökuningattarena tunnettu Kaisa Liski yllättää jälleen, sillä hän on hypännyt kiinteistöbisneksestä ravintolabisnekseen. Liski perustaa lounas- ja cateringravintolan moottoritien varteen. Ravintolassaan hän aikoo tarjota hyvälaatuista ja ravintopitoista lounasruokaa. 

– Tiedän omasta kokemuksesta, että millainen merkitys hyvällä ruoalla on terveyteen. Silloin, jos nukkuu huonosti tai on stressiä, niin on tärkeää, että syö edes kunnon yhden ravinteikkaan ruoan. 

Liski nähtiin talvella MTV3-kanavan Olet mitä syöt -ohjelmassa, jossa hän pisti elämäntapansa kuntoon Pippa Laukan avulla. Näitä oppeja tullaan näkemään myös hänen ravintolassaan. 

– Kyllä niitäkin käytän hyväkseni. Ei kerrota niille pakukuskeille, että jälkiruokamme tulee olemaan pääosin vegaanisia, sillä maistaessa sitä ei varmasti huomaa. He saavat hyvän muodossa tarvittavat kuidut ja c-vitamiinint, Liski vinkkaa Aika jonka sain -elokuvan kutsuvierastilaisuudessa. 

Ravintolabisnekseen hyppääminen ei ole kuitenkaan yrittäjähenkiselle Liskille uutta. 

– Ennen kiinteistöbisnestä työskentelin 16 vuotta hotelli- ja ravintola-alalla. Ravintolan perustaminen on paluu juurilleni. 

Liski on voittanut myös vuonna 2015 MasterChef VIP -kisan, jossa julkisuudesta tutut henkilöt kamppailivat parhaan kokin tittelistä. 

Liski sai idean ravintolan perustamisesta silloin, kun koronavirus jylläsi pahimillaan.

Liskin kulunut vuosi oli ollut raskas. 

– Olin itse ollut pitkään sairaana ja konkurssi tuli siihen kaupan päälle ja olin itse pudonnut polvilleni. Olin nousemassa jo ylöspäin samaan aikaan, kun jengi kipuili koronan kanssa. Sain paljon uusia ideoita ja minulla oli aikaa ja rauhaa suunnitella. Tuli fiilis, että haluan tehdä sellaista, jolla ei ole mitään tekemistä vanhan kanssa. 

Liski ei ole selättänyt vielä terveysongelmiaan, vaan elää päivä kerrallaan niiden kanssa. 

– En näe edelleenkään kunnolla oikealla silmälläni, kun minulla oli pahoja verenkiertohäiriöitä. On sanottu, ettei se tule koskaan palautumaan kunnolla. Ravintolan kanssa mennään jaksamisen mukaan. Jos näyttää, ettei voimani riitä, niin sitten pitää pyytää apua. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja