Kaipaatko tyylimuutosta? Nämä ovat kevään rohkeimmat trendit

Kevät tuo tullessaan uudet tuulahdukset. Tämän kevään ja kesän muotia silmä kovana seuranneet ovat saaneet huomata, että huulet ja jopa silmärajaukset saavat olla erityisen värikkäät. Poimi rohkeimmat vinkit kevään tyylimuutokseen muotimaailmasta!

Keväällä ja kesällä mieli on yleensä pirteämpi ja silloin kaipaa usein myös tyyliinsä jotain muutosta. Nappaa kevään rohkeimmat catwalkeilla nähdyt trendit ja inspiroidu kokeilemaan jotain uutta.

Kulmakarvat – tuuheutta!

Kevään ja kesän 2014 muotia esittelevissä muotinäytöksissä on nähty monesti erityisen tuuheita kulmakarvoja hennon meikin kanssa. Kesällä paksu meikki ei tunnu miellyttävältä, joten rohkeimmat voivat tuoda villin ja luonnollisen puolensa esille tuuheiden kulmakarvojen avulla. Neljä yleistä virhettä kulmakarvojen kanssa: Näin korjaat ongelmakohdat

Pastellivärit – huulissa, silmissä ja hiuksissa

Hempeät pastellivärit ovat tämän kevään kuumin trendi. Pastellin eri sävyjä voi hyödyntää silmämeikissä, kynsissä ja myös hiusväreissä. Vuoden 2014 värinä on vahva sininen, pastellinsininen, orkidean sävyt sekä pinkki. Trendit 2014: Nämä värit hallitsevat kevään meikissä

Kynnet – leikittele väreillä ja muodoilla

Nyt voit leikitellä ja tuoda hauskoja yksityiskohtia kynsilakkaasi! Jokaiselle tuttu ranskalainen manikyyri muuttaa hieman muotoaan kevään ja kesän trendeissä. Valkoisen värin sijaan kynsien päihin kannattaa lisätä ohuelti mustaa kynsilakkaa. Kynsiä lakatessaan voi myös yhdistää kahta kevyttä sävyä ja luoda kynnen päähän puolikuun muotoisen piristyksen toisesta väristä.

Silmänrajaus – värikäs ja pitkä

Kevään muotiin kuuluvat rohkeat sävyt, jotka kulkevat silmämeikin rajauksiin asti. Silmänrajauksia tehdessä saa käyttää myös monia eri sävyjä keskenään. Jos et uskalla kokeilla sähkönsinistä silmärajausta, testaa esimerkiksi glitterinhehkuisia rajauksia juhliin. Silmärajaukset saavat tänä keväänä jatkua myös hyvin pitkälle.

Huulet – mattaa ja pirteitä värejä

Huulissa saa olla runsaasti väriä: tänä keväänä mattahuulet on todella trendikkäät. Upean mattaiset ja keväisen iloiset värit saavat kasvot hehkumaan. Kokeile oranssia, sinipinkkiä tai ruskan punaista!

Kampaukset – lettejä ja rentoutta

Letit ja alas sijoitetut poninhännät, päältä sliipatut hiukset, rikottu polkkatukka sekä rentous ovat äärimmäisen trendikkäitä hiustyylejä tänä keväänä.


Extravinkki: Iho saa hehkua! Keväällä ja kesällä iho saa hehkua ihastuttavan raikkaana. Panosta heleyttäviin ihonhoitotuotteisiin, joissa on suojakerroin.

Lue myös:

    Uusimmat