Kaipaatko jo kevättä? Katso aurinkoiset sisustusideat!

Pakkanen paukkuu ja maa on valkoinen, mutta mieli halajaa jo kevättä ja aurinkoa – kuulostaako tutulta? Piristä kotisi sisustusta ja tuo ihanan aurinkoiset päivät sisätiloihin kunnon kevätpäivityksellä.

Tuntuuko, että talvi vain jatkuu ja jatkuu? Päivitä kotisi jo kevääseen, sillä se jos mikä piristää mieltä.

Ensimmäisenä tehdään tietysti kunnon siivous – puhdista jokainen nurkka pölystä ja talven tomuista. Muista siivota ylhäältä alaspäin ja kiinnitä huomiota hyviin siivousvälineisiin, jotta et tule vain levittäneeksi likaa ympäriinsä.

Käytä lumi hyväksesi ja vie matot ja petivaatteet lumeen raikastumaan. Pyöräytä tyynyt ja peitto pesuohjeen mukaan pesukoneessa, sillä nekin kaipaavat säännöllistä puhdistusta.

Kevät on väriä!

Mikään ei tuo kevättä kotiin paremmin kuin ihanat, heleät värit – vaihda ikkunoihin auringonkeltaiset verhot, jolloin lisääntyvä valo siivilöityy ihanasti niiden läpi. Laita talvinen torkkupeitto kaappiin ja anna värikkäiden somistetyynyjen vallata sohva.

Myös petivaatteet on mukava päivittää keväisempiin: Jo pelkillä uusilla, värikkäillä tyynyliinoilla saat koko makuuhuoneen ilmeen muutettua valoisammaksi. Hanki myös uusia, kukkivia kasveja tai osta leikkokimppu maljakkoon.

Oikeiden kukkien lisäksi voit lisätä keväisiä kukkasia myös kodin pieniin yksityiskohtiin: Aamukahvi maistuu taatusti makoisammalta värikkäästä kupista ja kaunis kukkataulu eteisen seinällä saa kotiintulijan heti hieman paremmalle tuulelle.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja