Kaipaatko arkeesi luksusta? Louis Vuitton -pöntöllä hintaa kymmeniä tuhansia euroja

Nyt vessakäynnin voi hoitaa todella tyylikkäästi, sillä tarpeensa voi kirjaimellisesti tehdä Louis Vuittonin päällä.

Amerikkalainen taiteilija on luonut sadantuhannen dollarin vessakokemuksen, eikä nyt ole kyse lämmitetystä penkistä, lämpimästä vedestä tai laadukkaasta vessapaperista. Taiteilija Illma Gore on tehnyt Louis Vuitton -vessanpöntön.

Ranskalainen muotialanyritys Louis Vuitton on tunnettu erityisesti sen kalliista käsilaukuista, ja niitä taiteilija hyödynsikin vessanpöntön koristelussa. Kullattu vessanpönttö on tehty 24 nahkaisesta Louis Vuitton laukusta, joiden arvo oli yhteensä 15 000 dollaria eli lähes 13 000 euroa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Gorelta kului yhteensä kolme kuukautta pöntön luomiseen, eikä se ole pelkkä taideteos: vessanpönttö nimittäin todella toimii. Louis Vuitton -pöntön voi ostaa kotiinsa 85 000 euron hintaan, liittää viemäriverkostoon ja huuhdella tarpeensa alas vessakäynnin jälkeen.

Goren mukaan vessanpönttöä ei ole vielä kertaakaan käytetty, vaikka "monet ovat tarjoutuneet". Pönttö on herättänyt laajaa huomiota kansainvälisesti niin sosiaalisessa mediassa kuin uutissivustoillakin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Taiteilija Illma Gore tunnetaan erityisesti tekemästään Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin alastonkuvasta, joka julkaistiin vuonna 2016 ennen Trumpin vaalivoittoa. Kuva herätti suuren some-myrskyn.

Lähteet: The Daily Mail, Aftonbladet, Instagram

***


Lue myös:

    Uusimmat