Kaikki miljardöörit eivät ökyile rahoillaan – 90,2 miljardin Warren Buffett syö joka päivä noin 3 dollarin aamiaisen McDonaldsissa: "Elämäni ei voisi olla onnellisempaa"

Superrikkaat rakentavat nyt luksusbunkkereita maailmanlopun varalle 1:34

Video: Superrikkaiden uutisoitiin keväällä rakentavan luksusbunkkereita maailmanlopun varalle. Buffettilla bunkkeria ei tiettävästi ole.

Investopedia-sivuston mukaan maailman kolmanneksi rikkain mies, sijoittaja ja liikemies Warren Buffett on asunut samassa talossa vuodesta 1958 lähtien.

Talo maksoi aikanaan 31 500 dollaria, kun taas Buffettin nykyomaisuus on noin 90,2 miljardia dollaria.

Inflaatiokorjattuna asunnon hinta vastaa noin 0,000003 prosenttia Buffettin nykyomaisuudesta.

Coca-Colaa kuluu ja pikaruoka maistuu

Tiettävästi Buffett ruokailee mieluusti McDonaldsissa ja muissa pikaruokaloissa. CNBC:n mukaan Buffett syö joka päivä korkeintaan 3,17 dollarin aamiaisen McDonaldsissa.

Miljardöörin pahe on Coca-Cola, jota hän juo yleensä viisi tölkkiä päivässä.

Business Insiderin mukaan Buffett ajaa vuosimallin 2014 Cadillac XTS -autoa, jonka lähtöhinta liikkui 45 000 dollarin tienoilla. Tätä ennen hän ajoi vuosikausien ajan yhdellä ja samalla autolla, joka sekin oli Cadillac-autoksi varsin tavanomainen.

Liikemiehen on myös uutisoitu viihtyvän hienojen juhlien sijaan mieluusti esimerkiksi bridge-korttipelin parissa

"Minulla on kaikki, mitä tarvitsen"

Vuonna 2014 Buffett kommentoi elämäntyyliään Motley Fool -sivustolle.

– Jossakin vaiheessa varallisuuden ja elämän laatu alkavat korreloida keskenään käänteisesti. Elämäni ei voisi olla onnellisempaa. Itse asiassa se olisi huonompaa, jos omistaisin kuusi tai kahdeksan taloa, Buffett kommentoi.

– Minulla on kaikki, mitä tarvitsen, enkä tarvitse enempää, sillä se ei muuta tietyn pisteen jälkeen mitään.

Yhden kovan rahasyöpön Buffett kuitenkin omistaa. Yksityislentokone on Buffettin itsensä mukaan ainoa hänen omistamansa asia, joka maksaa paljon rahaa.

Lue myös:

    Uusimmat