Kaikissa Prismoissa voi nyt maksaa MobilePaylla

S-ryhmä on kertonut mobiilimaksusovellus MobilePayen käyttöönoton etenevän S-ryhmän päivittäistavarakaupoissa.

MobilePaylla maksaminen onnistuu nyt jokaisessa 66 Prismassa ympäri Suomen. Kaikki S-ryhmän päivittäistavarakaupan toimipaikat saadaan mukaan maaliskuuhun 2019 mennessä. Ensi kerran S-ryhmä tiedotti MobilePayn käyttöönoton alkamisesta marraskuun lopulla.

Verrattuna muihin NFC-lähimaksupohjaisiin mobiilimaksutapoihin, jotka toki myös Prismoissa ja muissa S-ryhmän toimipaikoissa toimivat, MobilePay-maksamisen etu on S-Bonusten mukanaolo ja automaattinen kertyminen.

Prismojen lisäksi MobilePay käy jo useissa S-marketeissa, Saleissa ja Alepoissa eri osuuskauppojen alueilla. Ajantasaisen toimipaikkatiedon voi tarkistaa S-kanavasta.

MobilePay-sovellus toimii kaikkien suomalaisten pankkien korteilla.

”Mobiilimaksaminen kiinnostaa asiakkaita ja meiltä on kaivattu ratkaisua, jossa Bonukset saa mobiilisti maksamisen yhteydessä ilman S-Etukortin näyttämistä erikseen. MobilePayn kanssa BLE-tekniikalla toteutettu ratkaisu mahdollistaa asiakkaillemme sujuvan maksutapahtuman, jonka voi suorittaa maksupäätteen sijaan omalla puhelimella vaikkapa kassahihnan päässä ostoksia pakatessa”, kertoo SOK Liiketoiminta Oy:n toimitusjohtaja Jari Annala.

Bonusta saadakseen asiakkaan täytyy kerran tunnistautua S-ryhmän asiakasomistajaksi MobilePay-sovelluksessa. Tämän jälkeen sovellus muistaa tiedon asiakasomistajuudesta ja ostoksista kertyy Bonus riippumatta valitusta maksukortista. Tunnistautumisen jälkeen MobilePay-sovellus muistaa myös muut asiakasomistajan valitsemat palvelut, kuten sähköisen kuitin. S-ryhmän maksutapaetua kertyy, jos asiakasomistaja on tunnistautumisen lisäksi valinnut maksukortiksi S-Etukortti Visan. MobilePay-sovellus keskustelee esimerkiksi sähköisten kuittien osalta sujuvasti S-mobiilin kanssa, jonka S-ryhmä kertoo uudistuvan alkuvuodesta 2019.

”Jo ensimmäisten kuukausien aikana MobilePayn käyttäjämäärät ovat kasvaneet huimasti sitä mukaa, kun maksutapa on tullut S-ryhmän kauppoihin. Näemme kasvua kaikilla alueilla henkilöiden välisistä siirroista verkkomaksuihin ja maksuihin kivijalkakaupoissa. Uskomme vahvasti siihen, että Suomesta on tulossa todellinen mobiilimaksamisen maa”, iloitsee MoblePay Suomen toimitusjohtaja Anniina Heinonen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja