Kaija Koon elämäkerta on myös selviytymistarina – laulajatähti MTV Uutisille: "Se olisi ollut katastrofi, jos olisin antanut periksi"

Kaija Koon elämäkerta on myös selvitymistarina – laulajatähti uskoo, että hänen esimerkkinsä voi antaa voimaa vaikeuksiin 2:37
Kaija Koon elämäkerta on myös selvitymistarina – laulajatähti uskoo, että hänen esimerkkinsä voi antaa voimaa vaikeuksiin

Kaija Koon elämässä on ollut vastoinkäymisiä. Omaelämäkirjan avulla hän haluaa auttaa muita selviämään vaikeuksista. 

Laulaja Kaija Koo avasi yksityiselämäänsä perjantaina 10. syyskuuta ilmestyneessä elämäkertakirjassaan.

Artisti kertoi MTV Uutiset Livessä, että on saanut vuosien aikana lukuisia pyyntöjä eri kirjakustantamoilta. Nyt hän suostui, koska uskoo, että oma tarina voi auttaa muita selviämään vaikeuksista.

Kaija Koolla on tapahtunut elämänsä aikana eri vastoinkäymisiä – kuten konkurssiuhka, elämää alkoholistiperheessä sekä avioero.

Laulajatähti pohtii haastattelussa myös sitä, että kirjat ja musiikki voivat toimia apuna elämän synkimpinä hetkinä.

– Ihminen on usein niin sokea siinä tilanteessa. Jonkun pitää tulla sieltä valosta kertomaan, että kaikki on mahdollista. Mietin välillä sitä, että herranjumala sentään, jos olisin tehnyt itselleni jotain. Se olisi ollut katastrofi, jos olisin antanut periksi. 

Katso haastattelu yltä videolta!

Kaija Koon pitkä haastattelu nähdään kokonaisuudessaan ensi viikolla Viiden jälkeen -ohjelmassa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat