Kaija Koo vastaa lopettamishuhuihin: "En toimi niin kuin muut"

Kaija Koo kertoo suorassa haastattelussa, millainen jättitempaus Superstadion-konsertissa nähdään 10:19
Mitä muuta show'ssa on luvassa? Miten Käärijä päätyi mukaan konserttiin? Katso koko haastattelu

Kaija Koo nousee Olympiastadionin lavalle elokuussa. 

Kaija Koon vuoden 2023 ainoa julkinen keikka järjestetään Helsingin Olympiastadionilla 19. elokuuta. Superstadion-nimisen konsertin järjestelyt ovat käynnissä ja 3. heinäkuuta artisti yhdisti voimansa myös Voimisteluliitton kanssa järjestetyissä kuvauksissa. 

Olympiastadionille saapui yli 400 voimistelijaa ympäri Suomen. Stadionilla taltioitiin artistin Supernaiset-hittiin pohjautuvat kenttävoimisteluesitys. Esityksen kerrotaan toimivan lähtölaukauksena artistin elokuiselle konsertille.

– Minulla nousee karvat pystyyn. Tämä on hieno juttu, Kaija Koo kuvailee MTV Uutiset Liven haastattelussa. 

– 400 voimistelijaa, kaukaisin on tullut Oulusta saakka, vapaaehtoisia. Tässä on sellainen talkoohenki. Kun ajattelee uraani, olenhan minä periaatteessa liikuttanut ihmisiä noin 40 vuotta. Jotenkin nämä yhdistyvät, hän lisää. 

Pitkän uran musiikkikentällä tehnyt Kaija Koo kuvailee tulevan keikan olevan täysin ennalta-arvaamaton. 

– Tämä on urani huipentuma. Siitä tytöstä, joka istui luokassa, eikä uskaltanut viitata edes, oli niin ujo. Ajattele, nyt olen täällä. Tämäkin on hyvä kertoa ihmisille. Kaikki on mahdollista, jos vaan puskee eteenpäin ja voi toteuttaa unelmia, hän sanailee. 

Kaija Koo on aikaisemmin kertonut, että kyseinen stadion-konsertti on hänen ainoa konsertti vuonna 2023. Tämä käynnisti myös huhut artistin lopettamisesta. 

– En toimi niin kuin muut, kuten sanoin, myöskään konsertin suhteen. En päätä mitään tällaisia lopettamisia. Jos minä sanon, niin sitten minä lopetan. Tämä on ainoa julkinen keikka tänä vuonna. Mutta kaikki tietää, että olen 60, että onhan ikäkin rajana. Niin kauan kuin työni on laadukasta ja minulla on annettavaa ihmisille, niin kauan minä teen. En osaa yhtään sanoa, mitä seuraava ja sitä seuraava vuosi, en tiedä. Nyt on hieno tunnelma, tehdään tämä ja katsotaan sitten. En osaa tommoisia päätöksiä tehdä, hän vastaa huhuihin. 

Mitä muuta show'ssa on luvassa? Miten Käärijä päätyi mukaan konserttiin? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta.

Juttua korjattu 3.7. kello 12:30: Täsmennetty kyseessä olevan vuoden 2023 ainoa julkinen keikka. 

Lue myös:

    Uusimmat