Kaija Koo suuntaa Ranskaan: Kiireen jälkeen tuli pysähdys ja väsähdys

Loppiaisen Strauss-konsertti on muodostunut perinteeksi 2:04

Laulaja Kaija Koo karistaa Suomen kaamoksen ja suuntaa Ranskaan keikkatauollaan.

Laulaja Kaija Koon vuosi 2014 sai upean päätöksen, kun hän joulukuun alussa konsertoi loppuunmyydylle Hartwall Areenalle.

Uuden vuoden suosittu laulaja käynnisti saapumalla loppiaisaattona Finlandia-talolle Strauss-konserttiin. Kaija Koo myönsi, että oman joulukuisen konsertin järjestelyt vaativat veronsa.

– Tuntuu, että kaiken sen kiireen jälkeen kun tuli pysähdys niin väsähdin. Olen ollut tosi väsynyt joten sen takia tulin tänne, vähän virkistäytymään, hän kertoi medialle.

Kaija Koolla on seuraavat keikat edessä vasta huhtikuussa, joten hän ehtii onnekseen nyt levätä. Tosin tähden suunnitelmissa on yhdistää hieman ulkomaanmatkaa ja luovaa työskentelyä.

– Menen ulkomaille, vuokrasin talon kolmeksi viikoksi. Vaikka se on ihana paikka niin en vain lomaile, vaan katson mitä irtoaa. Kerran täällä eletään, suuntaan ihanaan paikkaan Etelä-Ranskaan.

Vaikka luova työ ja biisien kirjoittaminen vaatii myös omaa rauhaa, ei laulaja aio täysin erakoitua tauolla.

– Sinne tulee muusikoita, säveltäjiä ja sanoittajia käymään. Halusin niin, joten talossa on majoitusmahdollisuus. Katson avoimin mielin, luovuus on kummallista toimintaa, sitä ei tiedä milloin se lähtee. Yritän tehdä kaikenlaista, en tiedä mitä kaikkea siellä syntyy, laulaja muotoilee.

Strauss-konsertissa kapellimestarina toimi professori Atso Almila ja musiikista vastasi Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesteri. Solistina konsertissa toimivat Markus Nieminen, Goitsemang Lehobye ja Johannes Slabbert.

Lue myös:

    Uusimmat