Kaija Koo paljastaa elämäkerrassaan riettaita yksityiskohtia sinkkuvuosistaan: Harrasti seksiä puistossa – ohikulkeneelta mieheltä nasakka kommentti

8:37
Näin Kaija Koo muisteli Vappu ja Marja Livessä uransa alkuvuosia ja naisartistin asemaa 80-luvulla: "Se oli ehkä pahin kokemus"

Useista jättihiteistään tunnettu Kaija Koo paljastaa tuoreessa elämäkerrassaan viettäneensä villiä sinkkuelämää erottuaan pitkäaikaisesta puolisostaan vuonna 2006. Artisti tunnustaa, että hänet on yllätetty intiimeissä puuhissa jopa julkisella paikalla.

Laulaja Kaija Koo kertoo perjantaina ilmestyneessä elämäkerrassaan ensimmäistä kertaa hyvin avoimesti syistä, jotka johtivat hänen ja Markku Impiön avioeroon vuonna 2006. Toimittaja Jouni K. Kemppaisen kirjoittamassa teoksessa Taipumaton (WSOY) eronsa jälkeen hyvin vaitonaisena yksityiselämästään ollut artisti paljastaa, että vientiä riitti sinkkuvuosina. 

Artisti paljastaa tunteneensa avioeron jälkeä himoa jopa pihaansa prätkällä ajaneeseen haastemieheen, mutta hänen kanssaan tilanne ei edennyt ajatusta pidemmälle. Muutamista muista miesseikkailuistaan hän kertoo sen sijaan hyvin särmikkääseen sävyyn.

– Sori, en voi vastata, nussin juuri kymmenen bodarin kanssa, hän paljastaa viestittäneensä eräälle lääkärille, joka pommitti Kaijaa niin innokkaasti, että laulajan mitta tuli täyteen.

Muutamat lähestymiset johtivat kuitenkin kirjan mukaan suhteiksi asti. Kaija paljastaa deittailleensa muun muassa miestä, jolla oli kummallisia fetissejä sekä tutustuneensa puutarhanhoitoon liittyvässä keskusteluryhmässä mieheen, joka paljastui pornon suurkuluttajaksi ja seksiaddiktiksi.

Joidenkin kumppaniensa kanssa laulaja tunnustaa intoutuneensa kanssa harrastamaan seksiä julkisilla paikoilla, vaikka aiemmin teoksessaan hän kertoi vältelleensä julkisilla uimarannoilla käymistä, kun Kuka keksi rakkauden nosti hänet koko kansan suosikiksi. 

Elämäkerrassa hän tunnustaa kuitenkin antautuneensa Helsingissä Seurasaarentien levikkeellä silloisen seurustelukumppaninsa kanssa lemmenleikkeihin firmansa nimissä olevan auton konepellillä aivan ilkosillaan.

Toisen kerran hän pysähtyi miesystävänsä kanssa puistossa suurten vaahteroiden katveeseen ja "intohimon laineet loiskahtelivat". Sillä kertaa tilanteella oli myös todistaja.

Tilanne oli edennyt jo varsin pitkälle, kun tietä lähestyi polkupyörällä nuorehko mies sininen kypärä päässä. Pyöräilijä huomasi, mitä vaahteran varjossa oli meneillään, ja hiljensi vauhtiaan. Sitten hän tunnisti muhinoivan pariskunnan toisen osapuolen ja jatkoi matkaansa. Ohi kiitäessään hän huikkasi: "Hyvä Kaija!"

Artisti sanoo elämäkerrassa, ettei tahdo puhua nykyisistä ihmissuhteistaan julkisuudessa. Ex-miehensä Markku Impiön kanssa hän oli naimisissa vuodet 1987–2006. Ex-parilla on aikuinen poika. 

Elämäkerta paljastaa, että Kaija Koo on myös viettänyt railakasta rockelämää, eikä ole pelännyt näyttää julkisesti suuttumustaan. Kirjassa hän paljastaa näyttäneensä useamman kerran julkisella paikalla paljasta takapuoltaan suututtuaan, minkä lisäksi hän päätti myös nostattaa bändinsä yhteishenkeä erikoisella tempauksella, johon siihenkin liittyi keskeisesti takapuoli.

Artisti keksi, että yhteishenkeä voisi vahvistaa siten, että kaikki työntävät keikan ajaksi peppuunsa saman asian. Bändi suostui kummalliseen ideaa, ja peppuun tungettavaksi asiaksi valikoitui Marianne-karkki, jota Kaija itse ehdotti. Se hyväksyttiin.

Keikan jälkeen kävi myös ilmi, että tahmeaksi sulaneen karamellin poistaminen takapuolesta ei ollut aivan helppoa. Karkkitempaustarina levisi nopeasti muusikkopiireissä. Muun muassa Popeda-yhtye ilmaisi seuraavalla tapaamisella vahvan kunnioituksensa Kaijaa kohtaan. 

Kursivoidut kohdat ovat sitaatteja Jouni K. Kemppaisen teoksesta Taipumaton (WSOY).

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja