Mainos

Kadonneen 27-vuotiaan etsinnöissä käänne

Kadonnutta tshekkiläisnaista ei etsitä enää Espoon Ämmässuon kaatopaikan lähettyviltä.

Tutkintaa johtava komisario Teemu Kruskopf kertoo MTV Uutisille, että 27-vuotiaan Nela Utkinan etsinnät on nyt keskitetty Turuntien pohjoispuolelle Nuuksion luonnonpuistoon. Ämmässuon jäteasema sijaitsee Nuuksiosta etelään Turuntien eteläpuolella.

Utkina katosi viime keskiviikkona Helsingin Malminkartanossa. Utkinan oli tarkoitus mennä töihin, mutta hän oli puoli kahdeksalta lähettänyt työnantajalleen tekstiviestin, että menee päänsäryn takia lääkäriin. Tämän jälkeen hänestä ei ole kuultu mitään. Tiedossa ei ole, missä Utkina oli viestin lähettäessään. Puhelimesta saatiin viimeinen signaali Espoon ja Kirkkonummen rajalla lähellä Nuuksiota.

Tiedätkö jotain?

Nela Utkina (Saglenova) katosi 9. syyskuuta.

Kadonnut nainen on 178 senttiä pitkä ja hänellä on ruskeat hiukset. Yllään hänellä oli katoamishetkellä musta nahkatakki ja jalassa lilat lenkkarit. Mukana oli myös harmaa reppu.

Havainnot kadonneesta voi ilmoittaa Helsingin poliisille tai numeroon 044-209 1328.

Myös Utkinan omaiset ovat etsineet naista Nuuksiosta. Utkinan Tshekistä Suomeen saapuneet vanhemmat ja aviomies kertoivat MTV Uutisille, että Utkina on saattanut olla stressaantunut, sillä hänelle on kasautunut viime aikoina paljon ylitöitä. Omaisten mukaan Utkina on hyvinkin saattanut lähteä Espoon Nuuksioon lepuuttamaan hermojaan. Nainen harrastaa aktiviisesti liikuntaa ja ulkoilua.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.