Mainos

Kadonneen 27-vuotiaan etsinnät jatkuvat – poliisi kuvailee tapausta poikkeukselliseksi

Kadonneen Nela Utkinan etsinnät jatkuvat pääkaupunkiseudulla. Tänä iltana Suomeen ovat saapumassa Tshekistä myös kadonneen vanhemmat.

Utkinan väsyneen kuuloinen aviomies Sergey Utkin kertoo MTV:lle, että hän oli eilenkin pariskunnan ystävien kanssa eilenkin tutkimassa metsiä, joiden alueelta 27-vuotiaan Utkinan puhelin viimeksi paikannettiin.

Puhelin paikantui Espoossa sijaitsevan Ämmässuon kaatopaikan lähettyville hänen katoamispäivänään, keskiviikkona 9. syyskuuta.

Utkina katosi 9. päivä syyskuuta matkalla töihin. Aamulla hän oli kuitenkin lähettänyt työtovereilleen viestin, että menee lääkäriin päänsäryn vuoksi.

Poliisi: Poikkeuksellinen tapaus

Poliisi pitää Utkinan katoamistapausta poikkeuksellisena.

– Yleensä ihmiset katoavat kuin tuhka tuuleen, mutta tässä tapauksessa puhelin esimerkiksi paikannettiin erikoiseen paikkaan, tutkinnanjohtaja komisario Teemu Kruskopf kertoo.


Poliisi käy tällä hetkellä lävitse katoamishetkeä edeltäviä ja sen jälkeisiä tapahtumia. Minkäänlaista läpimurtoa ei ole tapahtunut, vaan tapauksessa edetään yhä kadonneen henkilön tutkintana.

– Meille on tullut myös jotain vihjeitä, joita tarkistetaan. Samalla yritämme hahmottaa reittiä ja aikaa katoamispäivän osalta, Kruskopf kertoo.

Mysteerikatoaminen huolettaa läheisiä

Nelan katoaminen on tämän miehelle täysi mysteeri, mikä on lisännyt tämän huolta entisestään. Mitään syytä katoamiselle hän ei keksi.

Pariskunta on ollut yhdessä vuosia, mutta he olivat menneet naimisiin vain kuukausi sitten. Nainen käyttää aviomiehensä sukunimeä, mutta virallisesti hänen sukunimensä on vielä Saglenova. Utkina-nimi oli tarkoitus saada käyttöön tällä viikolla.

Utkina työskentelee startup-yritysten parissa ja toimii myös kansalaisjärjestöissä. Hän on myös urheilullinen ja nauttii esimerkiksi juoksusta ja pyöräilystä.

Utkinan esimies, toimitusjohtaja Petri Tuomela kertoo työyhteisön olevan huolissaan Utkinasta.

– Nela on erittäin pidetty ja positiivinen työkaveri ja ystävä. Lähetämme perheelle kaiken tukemme ja toivomme Nelan löytyvän, Tuomela kertoo.

Kadonnut Nela Utkina on 178 senttiä pitkä ja hänellä ruskeat on hiukset. Yllään hänellä oli musta nahkatakki ja jalassa lilat lenkkarit. Mukana oli myös harmaa reppu.

Havainnot kadonneesta voi ilmoittaa Helsingin poliisille tai numeroon 044-209 1328.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.