Mainos

Kaataako Ruby Rubacuori Berlusconin? - katso kuvat

Onnistuuko marokkolaissyntyinen yökerhotanssijatar Karima El Mahroug alias Ruby Rubacuori (suomeksi sydänten varas) siinä, missä niin monet muut ovat epäonnistuneet?

Italian pääministeri Silvio Berlusconi on ollut vuosien varrella monet kerrat epäiltynä erilaisista rikoksista talousepäselvyyksistä korruptioon ja virka-aseman väärinkäyttöön. Tällä kertaa hän joutuu vastaamaan syytteisiin epäsopivista seksisuhteista ja vankila on lähempänä kuin koskaan.

Berlusconin väitetään ostaneen seksiä prostituutioringiltä, johon kuului yhteensä 33 naista, tai tyttöä, niin kuin Berlusconi itse heitä kutsuu.

Yksi näistä on marokkolaisyntyinen Ruby, joka oli tapahtumahetkellä 17-, joidenkin tietojen mukaan jopa 16-vuotias. Berlusconia epäilläänkin seksin ostamisesta alaikäiseltä sekä virka-aseman väärinkäytöstä. Jälkimmäinen syyte johtuu siitä, että Berlusconi järjesti ystävättärensä vapaaksi sen jälkeen, kun hänet oli pidätetty epäiltynä kolmen tuhannen euroa varastamisesta.

Berlusconi kiistää syytteet. Jos hänet tuomitaan, on maksimirangaistus 15 vuotta vankeutta.

Väitti Rubya Mubarakin jälkeläiseksi

El Mahroug itse kiistää olleensa sukupuoliyhteydessä 75-vuotiaan valtionpäämiehen kanssa. Hän myöntää kuitenkin osallistuneensa ”bunga-bungan” nimellä tunnettuihin seksijuhliin mediamogulin huvilalla Milanon lähellä. Hän kertoo Berlusconin lahjoittaneen hänelle eräässä näistä juhlista 7000 euroa ja saaneensa pääministeriltä myös koruja.

Tanssijattaren ja Berlusconin tuttavuus tuli julkiseen tietoon El Mahrougin varkaussyytösten jälkeen. Hänet vapautettiin Berlusconin soitettua poliisille ja väitettyä valheellisesti tytön olevan Egyptin vastikään syrjäytetyn presidentin Hoshi Mubarakin tyttärentytär.

Italian oppositio vaati tuoreeltaan Berlusconin eroa. Tähän hän ei kuitenkaan suostunut.

—On parempi pitää kauniista tytöistä kuin olla homo, Berlusconi sanoi tuoreeltaan jo legendaksi muodostuneessa lausahduksessaan.

Lähteet: MTV3:n arkisto, the Guardian, BBC, Wikipedia

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.