Mainos

Berlusconi puolustautuu: 33 naista on liikaa jopa minulle

Italian pääministeri Silvio Berlusconi kiistää syytteet, joiden mukaan hän olisi käyttänyt 33 prostituoidun palveluksia kahden kuukauden aikana viime vuonna.

Berlusconia vastaan alkaa huhtikuun alussa oikeudenkäynti, jossa häntä syytetään seksin ostamisesta alaikäiseltä ja valta-aseman väärinkäytöstä. Kohun keskiössä on tapahtuma-aikaan 17-vuotias marokkolaissyntyinen Karima El Mahroug, joka tunnetaan taileilijanimellä Ruby Rubacuori.

Italialaisen La Repubblica-lehden mukaan syyllisyytensä kiistävä Berlusconi aikoo henkilökohtaisesti osallistua kaikkiin oikeuden istuntoihin. Hän aikoo myös puolustaa itseään televisiossa.

—Tiedän, että olemme erilaisia. Puhun käsi sydämellä. Tällä kerta seuraan vaistoani ja haluan selittää miten asiat oikeasti menivät, televisiossa ja kaikissa oikeuden istunnoissa, Berlusconi sanoo lehden haastattelussa.

"33 kahdessa kuussa on liikaa"

Berlusconi kiistää seksisuhteet naisten kanssa. Hän sanoo myös olevansa huolissaan heidän maineestaan.

—Syyttäjä on leimannut 33 naista prostituoiduiksi loppuiäkseen. He ovat vain tyttöjä, jotka ovat erehtyneet pääministerin kanssa illallisille, joissa oli läsnä myös kolme muusikkoa ja kuusi tarjoilijaa.

Berlusconi valuuttaa myös, että syytteessä mainitut tilaisuudet olivat hienostuneita tapahtumia.

—Ne olivat elegantteja illallisia. Sen lisäksi naiset tanssivat hetken aikaa. Keskenään, koska minä en ole koskaan pitänyt tanssimisesta. Mitään muuta ei tapahtunut. Ja nyt on ilmennyt näitä uskomattomia syytöksiä.

—Kukaan paikalla olleista ei vahvista syytöksiä. Olen 75-vuotias, ja vaikka olenkin aika veitikka, on 33 tyttöä kahdessa kuukaudessa liikaa jopa kolmikymppiselle. Se olisi liikaa kenelle tahansa.

Berlusconin väite: Tyttöystävä mukana

Berlusconin mukaan tilaisuuksissa on ollut läsnä myös hänen tyttöystävänsä, joka on kuin ihmeen kaupalla pysynyt erossa kohusta.

—Paikalla on ollut aina myös tyttöystäväni, jonka olen onneksi onnistunut pitämään tämä loanheiton ulkopuolella. Jos olisin tehnyt kaiken, mitä väitetään, hän olisi puhkaissut silmäni. Ja voin vakuuttaa, että hänellä on erittäin pitkät kynnet. Totuus on, että tässä ei ole mitään järkeä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.