Kaappaus keittiössä -perheen hurja ruokavalio: Tämä mies ei koskaan syö kasviksia!

Kokki Kari Aihinen käy kaappaamassa Ristiinassa suurperheen keittiön. Illan ohjelmassa tavataan perhe, joka ei koskaan syö kasviksia. Siis ei koskaan.

Kaappaus keittiössä suuntaa illan jaksossa Ristiinaan. Kari Aihinen tapaa viisihenkisen perheen, jonka isä ja äiti ovat taksiyrittäjiä. Tämä tarkoittaa vaihtelevia työaikoja ja järkevän ruokailurytmin löytämisessä on ollut haasteita. Perheen äidille kasvikset maistuisivat, mutta perheen isä vastustaa kaikkea vihreää ja etenkin kukkakaali on pelätty ja etova inhokki hänelle.

Perheen ruokavaliossa on makaronia, makaronimössöä, jauhelihaa ja spagettia. Isällä lounaaksi menee hävytön kermamunkki, pulla tai suklaapatukka, ja lounasaikaan mennessä on huvennut pannullinen kahvia.

– Meidän ongelma on minä ja mun rajoitteisuus, Mikko, 36, myöntää.

Mikko ei oikeastaan edes tiedä, mistä ennakkoluulot ovat tulleet. Kasvisten ulkonäkö, suutuntuma ja kasvisten tuoksu ei miellytä häntä. Tämä on vaikuttanut kokeilunhaluun.

– En muista, olenko oksentanut vihannesten takia koskaan, mutta ei se kaukana ole. Niistä tulee se refleksi. Haisevat pahalle, Mikko kertoo haastattelussa.

Mikon puoliso kokkaili kasvispitoisemmin suhteen alkuaikana, mutta mies käänsi perheen ruoan raskaaksi ja rasvaiseksi. Kukkakaalia ei saa edes keittää, koska Mikko inhoaa hajua. Mikon vaimo Nina huomauttaa, että koko perheellä olisi varaa painonpudotukseen.

– Nyt olisi viimeinen hetki herätä, Mikkokin myöntää.

Onnistuuko Kari Aihinen kääntämään perheen ruokailutottumukset uusille urille? Keskustele ohjelmasta Twitterissä hashtagilla #kaappauskeittiössä.

Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla tiistaina 21.5.2013 klo 21.00.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat