Kaapo Kakko päätti piinaavan putkensa tyylikkäällä tavalla – suomalaisnuorukainen nousi joukkueensa sankariksi

Suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko oli mahtavassa vireessä, kun hänen edustama New York Rangers otti 3-2-voiton Arizona Coyotesista.

Kakko katkaisi piinaavan kymmenen ottelun maalittoman ja seitsemän ottelun pisteettömän putkensa tyylikkäällä tavalla, kun hän onnistui kahdesti maalinteossa.

20-vuotias hyökkääjä avasi joukkueensa maalihanat toisessa erässä, kun hän lapioi irtokiekon takatolpalta rysään tasoittaen lukemiksi 1-1.

Kakko nousi päätöserässä joukkueensa suureksi sankariksi, kun hän iski kiekon toistamiseen Arizonan verkkoon vain kaksi ja puoli minuuttia ennen päätössummeria. Suomalaisnuorukainen ratkaisi maalillaan voiton Rangersille.

Tehottomuuden kanssa kauden aikana kamppaillut Kakko on iskenyt nyt 25 pelaamassaan ottelussa tehot 5+5.