Kaamea käänne: Suomalaisen NHL-maalivahdin koko kausi todennäköisesti ohi

NHL-seura Arizona Coyotesin maalivahti Antti Raanta ei todennäköisesti pysty pelaamaan enää tällä kaudella. Asiasta kertoi Coyotesin GM John Chayka.

Ylälaidan videolla Patrik Laineen tehoilut yön NHL-kierrokselta.

Raanta on ollut kuudesta edellisestä pelistä sivussa alavartalovamman vuoksi. Hän oli juuri palannut kaukaloon oltuaan loukkaantuneena sivussa.

Raanta kävi lauantaina operaatiossa, jossa ilmeni, että vamma on paljon arvioitua pahempi. Myös uudet löydökset korjattiin operaation yhteydessä.

Chaykan mukaan Raannan paluu vielä tällä kaudella on mahdollista, mutta ei todennäköistä.

– Kun kuntoutusprosessi etenee, tiedämme lisää, mutta nyt hän on sivussa toistaiseksi ja hyvin suurella todennäköisyydellä hän on poissa koko kauden, Chayka totesi.

– Hyvä uutinen on se, että korjaustoimenpiteet olivat onnistuneet ja hänen terveytensä on pitkällä tähtäimellä hyvä. Toipumisessa menee pidempään kuin toivoimme ja odotimme, mutta nyt hän pystyy pitämään terveytensä kunnossa. Se on tärkeintä, Chayka totesi.

Raanta siirtyi viime kaudeksi Arizonaan saadakseen ykkösmaalivahdin paikan. Loukkaantumiset haittasivat myös viime kaudella, mutta kunnossa ollessaan Raanta on ollut seuransa tukipilari.

Lue myös:

    Uusimmat