Nyt tuli raaka tieto: ruotsalaisen NHL-supertähden koko kausi ohi?

Ruotsalainen jääkiekon NHL-supertähti Elias Pettersson saattaa joutua olemaan sivussa koko loppukauden, NHL kertoo verkkosivuillaan.

Ylävartalovammasta kärsinyt, Vancouver Canucksia edustava Pettersson on viimeksi pelannut maaliskuun 2. päivä. Häneltä on jäänyt sen jälkeen välistä 11 ottelua, eikä ruotsalaissentteriä nähdä jäällä myöskään, kun Canucks, jolla 22 pelaajaa sai koronatartunnan, palaa tositoimiin Toronto Maple Leafsia vastaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa.

– Hän luistelee nyt jäällä, hän jatkaa kuntoutumistaan, mutta meillä ei ole antaa aikaa, milloin hän palaa, jos hän palaa ollenkaan, Canucksin GM Jim Benning kertoi.

Benning sanoi olleensa jo toiveikas, että Pettersson voisi kenties tehdä paluun, mutta ruotsalaisen vierailtua keskiviikkona spesialistilla selkeni, että toipumisessa tulee kestämään kauemmin.

Pettersson osallistui viimeksi Canucksin aamujäille maaliskuun 4. päivänä, mutta jätti harjoitukset ajoissa eikä ole sen jälkeen palannut joukkueen toiminnan pariin.

– Hän tekee jatkossakin sitä, mitä hän voi tehdä, ja hän jakaa spesialistilla käymistä. Hän tietää seuraavan käyntinsä jälkeen, missä hän menee, Benning totesi.

Pettersson, 22, on pelannut tällä kaudella 26 NHL-ottelua, joissa hän on summannut 21 (10+11) tehopistettä. Kahtena edelliskautena hän nakutti 66 pistettä kummallakin sesongilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja