JYPin voittoputki päättyi TPS:n käsittelyssä – SaiPa sai taas tylyn selkäsaunan

TPS tekee 3-1 maalin 1:07
Martin Johanssonin 3-1-osuma jäi ottelun voittomaaliksi.

JYPin voittoputki tuli päätökseensä, kun se hävisi TPS:lle keskiviikon SM-liigakierroksella lukemin 3-2.

Ottelu alkoi TPS:n kannalta vahvasti, kun Jonne Tammela avasi maalihanat jo kahden minuutin pelin jälkeen. Tasoitus tuli kuitenkin kaksi minuuttia myöhemmin, kun Tobias Winbergin laukaus sujahti helpohkosti verkkoon.

Isäntäjoukkue TPS ratkaisi ottelun päätöserässä iskemällä kaksi maalia reilussa minuutissa. Ensin Topias Haapanen onnistui maalinteossa ja tovia myöhemmin oli Martin Johanssonin vuoro heiluttaa verkkoja.

JYP nousi vielä maalin päähän, kun kultakypärä Jerry Turkulainen löi kiekon TPS:n rysään noin neljä minuuttia ennen päätössummeria.

Lisäosumia ei kuitenkaan enää nähty.

Tappion myötä JYPin neljän ottelun voittoputki tuli päätökseensä. TPS puolestaan sai helpotusta viime otteluiden tahmeisiin peliesityksiinsä.

Ässät murjoi SaiPan

Porin Ässät oli tyly isäntä, kun se murjoi sarjajumbo SaiPan lukemin 5-1.

Edellisen ottelunsa Ilvekselle 1-8-lukemin hävinnyt SaiPa jatkoi siitä, mihin edellisessä ottelussa jäi ja joutui vastustajansa löylyttämäksi.

Illan suurin sankari oli Derek Barach, joka teki ottelussa kaksi maalia. Myös Lenni Hämeenaho vietti kahden pisteen iltaa.

Ässät tekee 4-1 maalin 1:17
Ässien Derek Barach vietti kahden maalin iltaa Porissa.