JYP jäi täysin aseettomaksi KooKoon käsittelyssä – konkaritähti listasi syitä hurjan vireen taustalla

Kouvolan KooKoo nappasi jo kymmenennen voiton viimeiseen yhteentoista peliin, kun JYP kellistyi tylyn esityksen jälkeen keskiviikkona vieraskaukalossa maalein 4–0.

– Ei ollut hätää meillä missään vaiheessa. Koko ilta oli meidän näpeissä. Puolustimme hyvin ja pidimme kaverin pois maalipaikoilta. Olimme myös tehokkaita omissa paikoissa, KooKoolle yhden kihautuksen iskenyt Juha-Pekka Haataja summasi.

KooKoon paidassa maaliverkkoa heiluttivat myös Markus Jokinen, Vilmos Gallo sekä Kyle Platzer. JYPille tappio oli kolmas perättäinen, jonka myötä jyväskyläläiset ovat tippuneet sarjataulukon kolmannelta sijalta viidenneksi.

– Ei oikein pelata nyt selkäytimellä. Mietimme liikaa, miten pitäisi pelata. Vaikeita jaksoja tulee kaikille, ja ne pitää vain selvittää. Tänään myös menetimme ihan liikaa kiekkoja ja teimme isoja virheitä, JYP-hyökkääjä Petrus Palmu summasi.

KooKoo on noussut huiman putkensa myötä Liigassa neljänneksi. Kakkostila on vain viiden pisteen päässä.

– Aiempina vuosina olemme liikaa olleet yhden tai kahden kentän varassa. Nyt meillä on kolme kovaa tulosta tekevää kenttää ja varmasti Liigan paras nelosvitja. Olemme myös säästyneet loukkaantumisilta. Siinä varmaan ne syyt menestykselle, Haataja pohti.

Lue myös:

    Uusimmat