Hurjavireiselle KooKoolle ei löydy pysäyttäjää – uudelle Jukurit-luotsille helpottava avausvoitto

KooKoo kasvatti voittoputkensa jo kuuden ottelun mittaiseksi, kun se kukisti JYPin kärkipään kamppailussa 4-0-lukemin.

Vahvassa vireessä liitävä KooKoo otti ottelun hallintaansa avauserässä, kun Markus Jokinen täräytti kiekon verkkoon. Toinen erä käynnistyi JYPin kannalta karmivasti, kun oli KooKoon Vilmos Gallon vuoro onnistua maalinteossa.

Illan puhuttavin tilanne nähtiin toisen erän lopulla. JYPin Samuli Ratinen taklasi KooKoon Erik Karlssonia selästä ulosajon arvoisesti ja vierasjoukkueen Juha-Pekka Haataja täräytti ylivoimalla KooKoon jo kolmen maalin johtoon.

KooKoo vankisti voittonsa myötä asemiaan sarjataulukon nelossijalla. Ero viidentenä majailevaan JYPiin venyi viiteen pisteeseen.

Jukurit vihdoin voitokas

Jukurit otti ensimmäisen voittonsa uuden päävalmentajansa Marko Kauppisen alaisuudessa, kun se kaatoi Ilveksen 4-3 voittomaalikilpailun jälkeen.

Pekka Kangasalustan korvanneen Kauppisen valmennuspesti käynnistyi viime viikolla painajaismaisesti kahdella murskatappiolla, mutta keskiviikkona synkistely päättyi.

Voiton myötä päättyi nimittäin myös Jukureiden yhdeksän ottelun mittainen tappioputki.

Keskiviikon kierroksen lopputulokset:

Jukurit-Ilves 4-3 vl.
JYP-KooKoo 0-4
Kärpät-Tappara 2-3
Sport-TPS 4-5

Juttua korjattu 16.1. klo 14.25: Jukurit ei noussut voitolla pois jumbosijalta, vaan oli jo valmiiksi toisella viimeisellä sijalla.