JVG lätkäpiireissä ympäri maailmaa – päässeet soittolistoille NHL:ssä

Räppärikaksikko JVG lomaili Dubaissa ja tutustui paikallisiin lätkänpelaajiin. Kaksikko on myös päässyt soittoon NHL:ssä.

JVG:n keulahahmot Jare Brand ja VilleGalle ovat innoissaan, sillä he ovat olleet soitossa NHL:ssä.

Heidän kappaleensa Tarkenee pärähti soimaan Minnesota Wildsin kotiareenalla.

– Mikke  (Mikael) Granlund kuuli kappaleen Ruisrockissa, missä se oli ensisoitossa ja syttyi siitä, Brand kertoo siitä, miten Suomi-musiikkia oli päätynyt Yhdysvaltoihin asti.

– Jos pojat, ja muukin joukkue, saa biisistä hyvän fiiliksen, niin se on mahtavaa! Joku musiikkivastaava kuulemma sanoi, että tämä on hyvä, vaikkei mitään siitä ymmärräkään, Brand nauraa.

– Ihan huikea homma! Ollaan oltu fiiliksissä, VilleGlle komppaa.

Jääkiekosta innostunut kaksikko lomaili myös vastaikään Dubaissa. Aavikollakin miehet löysivät paikallisen lätkäjoukkueen pitämään heille seuraa.

– Tutustuttiin paikallisiin äijiin, jotka pelaavat lätkää siellä. Suomalainen frendi valmentaa heitä. Kundit veivät meidät katsomaan, kuinka paikalliset viettävät viikonloppua. Ajettiin mönkijöillä ja vedeltiin aavikolla. Yöllä tuli pilkkopimeää ja laitettiin nuotio. Äidit oli tehnyt lihavartaat mukaan, syötiin niitä siellä, Barnd kertoo.

VilleGalle myös julkaisi videon, jossa on paikallisen lätkäjätkän kyydissä.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Kaksikko kertoo matkailevansa yhdessä aina.

– Hyvä saada etäisyyttä Suomeen ja kelailla uusia juttuja. Viikko oltiin nyt, sai vähän aurinkoa ja virtaa.

JVG tiedotti tiistaina konsertoivansa toukokuussa Hartwall Arenalla. Suomiräppäreistä ainoastaan Cheek ja Elastinen ovat konsertoineet Hartwallilla ennen JVG:tä.

Lue myös:

    Uusimmat