Jutta ja Juha Larm juhlivat kuudetta vuosipäiväänsä – toinen osapuoli torppasi aluksi ajatuksen seurustelusta

Jutta ja Juha Larm haastattelussa 7:54
Jutta ja Juha Larm kertoivat rakkaustarinansa alkamisesta Vappu ja Marja livessä vuonna 2020: "Meitä yritettiin naittaa aika pitkään"

Jutta ja Juha Larm juhlivat kuudetta vuosipäiväänsä.

Hyvinvointiyrittäjinä työskentelevien Jutta ja Juha Larmin yhteinen taival pariskuntana alkoi kuusi vuotta sitten. Jutta postasi Instagram-tililleen rakastavaisten yhteiskuvan ja kertoi sen yhteydessä, että kaksikon suhde sai alkunsa ystävyydestä.

Tekstistä käy ilmi, ettei Juha vastannut aluksi myöntävästi nykyisen kumppaninsa ehdotukseen seurustelusuhteeseen ryhtymisestä.

 – 6 vuotta ollaan oltu kimpassa. "Ollaanko me yhdessä vai ei" oli kysymys, jonka esitin ystävälleni Juhalle. Ensin hän sanoi ei, mutta onneksi kuunteli sydämen ääntä ja vastaus oli hetkeä myöhemmin "ollaan", Jutta kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hassua ajatella, että oltiin niin rakastuneita ystävinä toisiimme, että parisuhteen aloittaminen tuntui oudolta. Tässä sitä kuitenkin ollaan. Erittäin onnellisena, Jutta jatkaa.

Pariskunnan someseuraajat ihastelevat kaksikon rakkaustarinaa postauksen kommenttikentässä.

– Kaunis pari. Ihanaa vuosipäivää, yksi seuraaja toivottaa.

– Ihanaa vuosipäivää ja monta monta vuotta lisää, toinen säestää.

– Rakastuneena aikakin juoksee nopeammin. Olette täydelliset naimanaamat, kolmas toteaa.

Pariskunta kihlautui vuonna 2017, ja he menivät Italiassa naimisiin kesällä 2018. Kaksikko otti avioitumisen jälkeen yhteisen sukunimen Larm.

Lue myös:

    Uusimmat