Jutta Gustafsberg paljastaa laihduttamisen salat

Fitnessguru Jutta Gustafsberg kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille tehokkaimman dieettikeinon.

Fitfarm-yritystä pyörittävä Jutta Gustafsberg tietää, miten kehoa muokataan. Fitness-kilpailuissa menestynyt nainen on tutustunut useisiin eri ravintomuotoihin kehonmuokkauksensa aikana. Fitnessguru on tietää, mitkä ovat ydintekijät laihduttamiseen. Lukijoiden iloksi ammattilainen paljastaa dieettiniksejään MTV3.fin Viihdeuutisille.

– Kyllä ruokavalio on kaiken A ja O. Liikunnalla ja levolla painonpudotus paranee. Vaikka tottumukset olisivat päin honkia, niin syöminen kuntoon, energinen fitnesskaunotar valottaa laihduttamisen peruspilareita MTV3.fin Viihdeuutisille.

Ruokavaliossa ei kannata orientoitua suosimaan tiettyä kuppikuntaa, vaan monipuolinen syöminen on ehdottoman tärkeää. Karppaamisella saa tuloksia merkittävissä painonmuutoksissa, mutta muuten sen käyttö ei pidemmälle aikavälille ole suositeltavaa. Hän muistuttaa myös aerobisen liikunnan tärkeydestä.

– Syömisestä pitää lähteä liikkeelle. Vähähiilihydraattinen valio on ok, jos haluaa merkittävää painonpudotusta. Pitää muistaa, onko vähähiilihydraattisella ruokavaliolla jatkamassa loppuikänsä. Oikealla ruokavaliolla sallitaan pieniä repsahduksiakin, hän muistuttaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat