Justin Bieber yritti jekuttaa fanejaan – aprillipila sai aikaan yllättävän reaktion: "Olen pettynyt"

Justin Bieber ja Hailey Baldwin kihlautuivat 0:46
Justin Bieber ja Hailey Baldwin kihlautuivat kesällä 2018.

Justin Bieberin pila ei uponnut kaikkiin faneihin.

Laulaja Justin Bieber yritti jekuttaa fanejaan aprillipäivänä vihjaamalla, että olisi tulossa isäksi. Bieber julkaisi Instagram-tilillään kuvia, jotka vihjasivat Bieberin vaimon Hailey Baldwinin olevan raskaana.

Bieber julkaisi salaperäisen ultraäänikuvan ilman kuvatekstiä. Osa faneista tarttui syöttiin, mutta jotkut huomasivat, että kuva oli napattu Googlen hakutuloksista. Myös Baldwinin kuvaan lisäämä kommentti sai fanit epäilemään, että kyseessä oli huijaus.

– Todella hauskaa… Baldwin kirjoitti.

Bieber ei kuitenkaan luovuttanut, vaan jakoi seuraavaksi huomattavasti uskottavammalta näyttävän kuvan. Kuvassa Baldwin näyttää olevan lääkärin vastaanotolla. Hänen alavartalonsa on peitetty lakanalla ja hoitaja on painanut kätensä hänen paljaalle vatsalleen.

– Jos luulitte, että se oli aprillipila, Bieber kirjoitti kuvatekstissä.

Lopulta Bieber paljasti jekun jakamalla uudelleen ultraäänikuvan, mutta tällä kertaa sen keskelle oli muokattu koiranpennun kuva.

– Hetkinen, onko se… Aprillia! Bieber toivotti kuvan yhteydessä.

 Bieberin huumori ei uponnut kaikkiin. Osa faneista kritisoi raskaudella vitsailua ja huomautti, että aihe on osalle ihmisistä kipeä.

– Raskaus ei ole vitsi. Miljoonat parit kamppailevat hedelmättömyyden kanssa ja tekisivät mitä tahansa saadakseen lapsen, eräs fani kirjoitti.

– En ole koskaan ollut vihainen Justin Bieberille, mutta tänään olen pettynyt hänen tekaistuun raskausilmoitukseensa. Oikeasti, se ei ole hauska vitsi, kun miljoonat naiset kärsivät hedelmättömyydestä ja muista ongelmista.

Bieber julkaisi Instagramissa anteeksipyynnön, jossa selitti, ettei ollut tarkoittanut vitsiä loukkaavaksi.

– Monien tuntemieni ihmisten suosikkipila aprillipäivänä on kertoa vanhemmilleen olevansa raskaana, koska se saa aikaan ison reaktion. Pahoittelen kuitenkin, otan vastuun ja pyydän anteeksi ihmisiltä, jotka loukkaantuivat. En todellakaan halua satuttaa ketään vitsillä.

Lue myös:

    Uusimmat