Justin Bieber joutui vaikeuksiin poliisin kanssa – syynä designer-lenkkarit

Justin Bieberin lenkkarit kiinnittivät poliisin huomion.

Pop-tähti Justin Bieber joutui yllättäen vaikeuksiin poliisin kanssa kadulla kävellessään. Laulaja kertoi tapauksesta Instagram-tilinsä tarinatyökalun välityksellä.

Bieberillä oli jalassaan Nike-merkin Off-White X Air Max 90 Desert Ore -kengät, jotka on suunnitellut Virgil Abloh. Lenkkareihin kuuluu niille ominainen nippuside, joka muistuttaa kaupan hintalappua. Laulaja kertoi Instagram-seuraajilleen nippusiteen saaneen poliisin huomion.

– Virgil, veljeni, saat minut vaikeuksiin. Poliisi tuli juuri kysymään minulta, miksi minulla on hintalappu yhä kengissäni, Bieber selosti Instagram-seuraajilleen nauraen.

– Jouduin kertomaan hänelle, että se on vain muotia. Hän sanoi: "Tuo näyttää kyllä hintalapulta" ja olin, että: "ei, katso vaikka", Bieber jatkoi.

Kengän suunnitellut Abloh selitti viime vuonna Twitter-tilillään, miksi kenkiin on lisätty hintalappua muistuttava nippuside. Suunnittelijan

nippuside on nopein tapa erottaa väärennetyt kengät aidoista.

Bieber sen sijaan ilmoitti hiljattain pitävänsä taukoa musiikista ja keskittyvänsä tärkeämpiin asioihin elämässään. Bieberin edellinen kokopitkä albumi julkaistiin vuonna 2015.

Lue myös:

    Uusimmat