Jussi69 salaperäisenä rakkauselämästään: "Kukat kukkivat ja linnut laulavat"

Sairaalaan elokuussa joutunut The 69 Eyes -rumpali kuvailee terveydentilaansa täydelliseksi.

Rumpalitähti Jussi69, 44, soitti levyjä Helsinki International Horse Show'n virallisissa ennakkojuhlissa Westerbackin koruliikkeessä.

– Elämä hymyilee. Iloitsen terveydestäni, olen onnellinen ja kaikki asiat elämässä ovat hyvin. Terveydentilani on täydellinen, Jussi69 kertoo MTV.fille.

Syy rumpalin terveydentilan äkilliseen romahtamiseen ei ole vielä täysin selvinnyt. Jussi69 joutui viikoksi sairaalaan The Local Bandin 18. elokuuta Helsingin Nosturissa soitetun keikan jälkeen.

– Käyn jatkotutkimuksissa, jotta se, että samanlainen tilanne tulisi uudestaan, saadaan poissuljettua. Olen iloinen, että olen terve, mutta koska matkustan paljon, niin ainahan se jännittää, kun ei tiedä mikä siihen oli syynä.

– Meillä oli keikkoja muun muassa Venäjällä ja tulossa on keikkoja esimerkiksi Etelä-Amerikassa. En haluaisi olla siellä sairaalassa. Onneksi olin maailman parhaissa käsissä eli Suomessa hoidossa, rumpali toteaa.

Jussi69:n kalenteri näyttää täydeltä pitkälle kevääseen asti.

– Tammikuussa ehdin pitää pienen breikin. Onneksi saan vähän hengähtää. Sitten alkaa Euroopan kiertue ja se jatkuu kevääseen asti, sitten alkavatkin festarit.

Entä mitä kuuluu rumpalin rakkauselämään?

– Kukat kukkivat ja linnut laulavat, mies kommentoi salaperäisesti.

Katso alta Jussi69:n haastattelu Emma-gaalassa maaliskuussa 2016!

Jussi69:llä hurja lentokenttäkokemus 1:52

Lue myös:

    Uusimmat