Samu Haber yllätti poseeraamalla housut kintuissa: "Joskus on vaan parempi olla edes kysymättä"

Saapuuko Samu Haber vastaamaan syytteisiin Katiska-vyyhdissä? MTV paikalla 3:38
Saapuuko Samu Haber vastaamaan syytteisiin Katiska-vyyhdissä? MTV paikalla.

Samu Haber hauskuuttaa sosiaalisen median seuraajiaan.

Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmo Samu Haber, 44, heittäytyi leikkisäksi sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa poseeraa housut nilkoissa. Se, että housut on riisuttu pois, on myös tarkoitus. 

– Housut alas, jos viimeisen 12 vuoden kuukauden aikana veneesi on osunut pohjaan tai kiveen, Haber kirjoittaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Laulajan päivitys on kerännyt osakseen runsaasti riemastuneita kommentteja. 

– Joskus on vaan parempi olla edes kysymättä.

– Rakastan tätä.

Haberilla on tiettävästi oma vene. Hän julkaisi kolmepäivää sitten kuva- ja videokollaasin, jossa seelaa veneellään Porkkalassa, Kirkkonummella. Suosikkiartisti on lähtenyt yökalalle. 

– 2.15 aamuyöllä. Lähdin kalalle, hän kirjoittaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sunrise Avenue ilmoitti vuoden 2019 lopulla tunteikkaalla tavalla päätöksestään päättää uransa. Yhtyeen jäähyväiskiertueen oli määrä olla kesällä 2020, mutta koronapandemian takia kiertue siirrettiin vuoteen 2021. Huhtikuussa Haber kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa kuinka usean maan kattanut kiertue saatiin siirrettyä. 

– Meillä oli useampi maa, niin kuvio oli vähän kimurantimpi. Kun myrsky alkoi, aloitimme tehdä saman tien suunnitelmia, riittäisikö puoli vuotta vai laitetaanko vuosi eteenpäin.

– Me olemme vähän paremmassa asemassa kuin joku urheilu. Kiekko- tai jalkapalloliigan kautta ei voi siirtää vuodella eteenpäin ja olla pelaamatta ainakaan lähtökohtaisesti. Me voimme onneksi siirtää kiertuetta eteenpäin.  

Bändi odotti jonkin aikaa, ennen kuin he tekivät lopullisen päätöksen jäähyväiskiertueensa siirtämisestä. Tappiota siitä tulee, mutta Haber ei paljasta kuitenkaan mitään summia.

– Meillä oli perusteet siirtää kiertuetta. Nyt jännitetään, tuleeko ihmiset vuoden päästä katsomaan keikkoja. Totta kai lisäkuluja tulee, kun kaikki on treenattu ja rakennettu. Nyt treenataan ja rakennetaan uudestaan.

– Kyllä siitä iskua tulee meille ja aika kunnolla. Kaikki selviää aikanaan, kun teemme lopullisen tilinpäätöksen.

Lue myös:

    Uusimmat