Jussi69:n The Riff -baarista varastettu Ville Valo -taulu on löytynyt – taideteos ollut karkuteillä aiemminkin

Legendaarinen The Riff -rokkibaari kertoi sometilillään, että heiltä äskettäin varastettu taulu Ville Valosta on löytynyt. 

Helsinkiläisen The Riff -baarin Instagram-profiilissa kerrottiin, 25. maaliskuuta, että joku on varastanut artisti Ville Valoa esittävän taulun ravintolan seinältä. 

– Kuka ikinä varastikaan Ville Valon eilen illalla seinältämme, sinulla on aikaa palauttaa se huomiseen mennessä tai saat elinikäisen porttikiellon (huonon loppuelämän karman lisäksi) Tämä ei ole ensimmäisen kerta, kun joku tekee näin. Jos taulu palautetaan tänään, emme tee rikosilmoitusta, kun löydämme sinut. Sillä aikaa etsimme materiaalia kameroista: jos tiedät, ketkä tämän tekivät, ilmiantakaa heidät meille ja palkitsemme sinut, julkaisussa kirjoitetaan. 

Kuvia voit selata nuolesta. Varastettu taulu näkyy toisessa kuvassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Illalla 25. maaliskuuta The Riff on julkaissut uuden päivityksen, jonka mukaan taulu on löydetty ja se tuodaan takaisin ravintolaan. 

– Olemme erittäin helpottuneita voidessamme ilmoittaa, että meihin on ottanut yhteyttä asiakas, joka oli tarpeeksi rohkea tehdäkseen tunnustuksen Villen äkillisestä ja odottamattomasta katoamisesta tiloissamme. Ville matkustaa takaisin Helsinkiin ensi viikolla. Rehellisyys, mikä ihana ominaisuus, julkaisussa kirjoitetaan. 

The Riff haluaa kiittää kaikkia, jotka osallistuivat onnistuneeseen etsintään. 

– Loppujen lopuksi tiedämme, että on aika monta teistä, jotka eivät pahastuisi, jos Ville Valo tulisi kylään yöksi tai kahdeksi. Pysykää kuulolla, jos haluatte lisätietoja! Pysytään ystävällisinä ja avuliaina, julkaisu päättyy. 

Yksi The Riffin omistajista on The 69 Eyes -yhtyeestäkin tunnettu rumpali Jussi69. Rokkibaari avattiin vuonna 2015.

Lue myös:

    Uusimmat