Jussi Rainio iloitsee Tähdet, tähdet -voitostaan – kertoo miten aikoo juhlia: "Annan itselleni vajaan viikon aikaa"

Jussi Rainio kruunattiin Tähdet, tähdet -kilpailun viidennen kauden voittajaksi. 

Tähdet, tähdet -ohjelman viides kausi on tullut päätökseensä ja sen voittaja on kruunattu. Viidennen kauden voittajaksi selvisi Jussi Rainio tiukassa kamppailussa Kyösti Mäkimattilaa vastaan. 

Rainio ei saata uskoa voittoaan, sillä hän oli alusta asti varma, että hän putoaisi kilpailusta paljon ennen kollegoitaan. 

– Tunnelma on huikea, se on katossa, se on kertakaikkiaan niin korkealla, että hyvä että siihen ylettyy. Herran jestas mikä helpotus ja jonkinasteinen onnen tunne, Rainio hehkuttaa. 

– Pidän tätä melkoisena suorituksena ja voisin jopa taputtaa itseäni selkään jos ylettäisin. 

Finaalissa Rainio sekä Mäkimattila esittivät kumpikin kolme kappaletta. Rainion tulkitsemina kuultiin Con te partiroKemiaa sekä Fame. Tähtiartisti kertoo olevansa tyytyväinen viimeisiin esityksiinsä. 

Rainio kertoo myös oppineensa uutta itsestään Tähdet, tähdet -matkansa aikana. 

– Kannattaa ottaa haasteita vastaan, vaikka tuntuu, etten osaa ja vaikka se tuntuisi epämukavalta. Sitten kun sä pääset jotenkin sen homman läpi ja rupeet hiomaan sitä, niin se rupeaakin kuulostamaan yllätys yllätys ihan hyvältä. Silloin voi onnitella itseään. 

Voittoaan Rainio aikoo juhlia olemalla itselleen armollinen hetken ajan. 

– Annan itselleni sen vajaan viikon aikaa, milloin en murehdi enkä mieti juuri mitään mikä liittyy musiikkiin, ja sitten pistetään taas meidän biisisorvi Ramin (Alangon) kanssa käyntiin. Mun lahja itselleni on aika, rauha.  

Lue myös:

    Uusimmat