Jussi Parviaisella ulosotossa lähes puoli miljoonaa euroa

Ohjaaja Jussi Parviaisen ulosottovelka on kasvanut vajaassa vuodessa lähes 80 000 eurolla.

Viihdeuutiset kertoi elokuussa näytelmäkirjailija ja ohjaaja Jussi Parviaisen jättimäisistä, 415 537 euron ulosottoveloista. Parviainen ei ole onnistunut lyhentämään velkataakkaansa eurollakaan vaan päinvastoin ulosottovelka on kasvanut jo lähelle puolta miljoonaa euroa.

Helsingin ulosottovirastosta 14. huhtikuuta saadun ulosottorekisterin mukaan Parviaisella on velkaa ulosotossa 494 517 euroa. Yhdeksässä kuukaudessa lisää velkaa on tullut 78 980 euroa.

45-sivuisessa ulosottotodistuksessa valtaosa ulosotoista koskee maksamatta jääneitä parkkisakkoja, mutta näitä ei ole ulosmitattu Parviaisen varattomuuteen vedoten. Tuoreimmat merkinnät ovat maaliskuulta, joissa Parviaiselta karhutaan muun muassa 4 450 euron suuruista arvonlisäveroa.

Keväällä 2009 Parviainen tuomittiin kirjanpitorikoksesta 360 euron sakkoihin, koska ei ollut hoitanut firmansa kirjanpitoa. Oikeudessa Parviainen kertoi olleensa sairas, jonka vuoksi myös kirjanpito jäänyt hoitamatta.

Vuonna 2007 Parviaisen 75-neliöinen arvoasunto Helsingin Ullanlinnassa pakkohuutokaupattiin 304 000 eurolla.

(MTV3–MIKKO KORMILAINEN)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja