Mainos

Halla-aho kommentoi paljastusta avioliiton ulkopuolisesta lapsesta: "Olen pyytänyt anteeksi niiltä, joille asia kuuluu"

Perusuomalaisten puheenjohtajaksi pyrkivä Jussi Halla-aho on kommentoinut tänään esiin tullutta lapsiasiaa omilla Facebook-sivuillaan.

Suomen kuvalehti kertoi tänään, että Halla-aholla on avioliiton ulkopuolinen taaperoikäinen lapsi. Halla-aho vahvisti asian Suomen Kuvalehdelle.

Omalla Facebooksivuillaan Halla-aho sanoo, että kyseinen asia on ollut pitkään niiden tiedossa, joiden tarvitsee tietää.

– Olen tehnyt yksityiselämässäni virheitä, joita en saa tekemättömäksi. Olen pyytänyt anteeksi niiltä, joille asia kuuluu, ja elänyt seurausten kanssa parhaan taitoni mukaan. Olen tunnustanut kyseisen lapsen ja huolehtinut muista asiaan kuuluvista velvoitteista, Halla-aho kirjoitti.

– Moraaliselta kannalta tapahtuneessa ei ole mitään selittelemistä eikä puolustelemista. Toisaalta asian tulo julkisuuteen on kiusallisinta niille, jotka ovat tilanteeseen syyttömiä. Näistä ja toisen osapuolen olosuhteisiin liittyvistä syistä olen päättänyt olla ruokkimatta aiheen julkista puintia, enkä kommentoi asiaa tämän enempää.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.