Juonipaljastuksia! Virkavalta puuttuu Rantabaari-hahmon hämäriin puuhiin

0:25

Hyppää Rantabaari-draamasarjan pyörteisiin ja ota juonipaljastuksista selvää, mitä uutuussarjan ensimmäisissä jaksoissa tapahtuu!

Uudessa Rantabaari-draamasarjassa päästään eläytymään nuorten päähenkilöiden villiin kesänviettoon, johon lukeutuu kuumia bileitä yöttömässä yössä, draamaa, rakastumisia ja juhlien jälkeisiä morkkiksia.

Poliisi tutkii Anssin veneen ja tämän lukitun huoneen, mutta ei löydä mitään. Anssi viedään kuulusteltavaksi. Alissa näkee parvekkeelta, kuinka Anssi panee poliiseille vastaan.

Jartsan työnteosta ei meinaa tulla mitään, kun hänen ajatuksensa ovat jatkuvasti Villen valtavassa vehkeessä. Kristaa asia naurattaa.

Alissa kiittää Perttua siitä, että tämä kertoi hänelle epäilyksistään Anssia kohtaan ja rohkaisi soittamaan poliisille. Myöhemmin Anssi puolestaan kiittää myös Perttua.

Alissa saa puhelun poliisilta, joka kertoo, että Anssia ei enää epäillä. Trissan porukka tajuaa, että tuhopolttaja on edelleen vapaalla jalalla.

Jakso 28: Vehkeilyä.
Jakso 29: Huulet.
Jakso 30: Hyvityksiä.

Rantabaari Subilla ja mtv-palvelussa ti–to klo 20.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja