Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Juonipaljastuksia! Salkkarit-Aaro keksii salajuonen – pyytää apua yllättävältä taholta

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Susu pettyy, kun Aki kutsuu Mikin heidän seuraansa drinkeille. Aki ja Miki tulevat välittömästi juttuun keskenään, ja Susu saa tilaisuuden vertailla miehiä keskenään.

Aaro pelastaa Miran tämän asiakkaan kynsistä ja vaatii Miraa selittämään, mitä tämä tekee matkustajakodissa vieraan miehen kanssa. Aaro pyytää Miralta palvelusta.

Salla hiillostaa Annaa aloittamaan majatalon some-kampanjan. Anna saa huijattua Sallalta lisäaikaa, mutta tietää, ettei voi vältellä tekemästä päivityksiä loputtomiin. Anna julkaisee Sallan pakottamana some-päivityksen, jossa joutuu paljastamaan, että yöpyy Amandassa. Hän toivoo, ettei äitinsä tai lahko näe hänen Instagram-päivitystään.

Gunnar ja Monica harmistuvat, kun Aki saapuu Mustavaara-yhtiöiden pääkonttoriin ja ilmoittaa, että osallistuu hallituksen kokoukseen Camillan edustajana. Aki pettyy tajutessaan, että Mustavaarat ovat onnistumassa pelaamaan hänet ulos Mustavaara-yhtiöiden johdosta. Hän päättää matkustaa Sveitsiin tapaamaan Ingvar Mustavaaraa.

Ismo tunnustaa Kallelle olevansa loukkaantunut, kun Seppo ei ole vieläkään tullut pyytämään anteeksi. Ismo paukkaa Taalasmaalle patistamaan Seppoa, jolta ei heru anteeksipyyntöä vieläkään. Sen sijaan Ismo ja Kalle tyrmistyvät, kun huomaavat, että Ismon asunto on ryöstetty tyhjäksi.

Elina sulkee Noelin tukemana lapsiajatukset pois mielestään. Samaan aikaan Susu tiedustelee, onko Nella edelleen tilanteen muututtua samaa mieltä ratkaisustaan vauvan suhteen. Eva on innoissaan tulevasta lapsenlapsestaan, mutta joutuu ällistymään.

Aino onnistuu säikyttämään Tomia niin, että saa moppivedet päälleen ja joutuu riisuutumaan. Jere löytää kaksikon salahuoneesta.

3900: Sallan some-näkyvyys on 0 metriä
3901: Aki on hallituksen varasjäsen
3902: Seppo käy kostoksilla
3903: Kun romu laskeutuu
3904: Aki ja Keski-Euroopan väkiviikko

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja