Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Juonipaljastukset julki! Salkkarit-pariskunta eron partaalla – tilanne saa radikaalin päätöksen

0:44
Kurkista Salkkareiden kuluvaan viikkoon!

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Noel ei halua enää riidellä Camillan kanssa, joten hän yllättää vaimonsa pyytämällä tätä takaisin kotiin. Pariskunta ei pääse yhteisymmärrykseen lapsiasiassa, ja Camilla haluaa jatkaa radikaalia ratkaisua, asumuseroa. Noel ei jaksa taistella itsepäistä Camillaa vastaan, joten antaa tämän mennä. 


Aki on löytänyt Sannin riehakkaana Talen ja Jannen seurasta. Aki ei pahastu kolmikon juhlimisesta vaan liittyy seuraan. Aki jää ulkopuoliseksi, kun Sanni ja pojat muistelevat yhteistä nuoruuttaan. Aki tajuaa olevansa ikäloppu, kun ei jaksa lähteä Sannin ja muiden matkaan jatkamaan iltaa.

Aki myöntää Karille empivänsä Sannin ja hänen suhteen tulevaisuutta. Sanni puolestaan myöntää Talelle olevansa erittäin sitoutunut Akiin. Sanni lähestyy Akia, joka onkin vastaanottavainen Sannin pahoittelulle. Kaksikko tekee sovun ja yllättävän tunnustuksen toisilleen.

Kalle tuntee tahtomattaan lievää mustasukkaisuutta, koska Ismo on löytänyt uuden pojan elämäänsä, ja tajuaa oman elämänsä kaipaavan sisältöä. Ismo tiedustelee Kallelta, onko tämä valmis palaamaan deittielämään. Kalle jää pohtimaan Ismon kysymystä, ja päättää lopulta keskittää energiansa muuhun kuin seurusteluun. Kalle saa kuitenkin yllättyä.

Osa 3598: Noel on perheleen perhiläinen.
Osa 3599: Sinua, sinua rakastan.
Osa 3600: Kalleen iskee heteoriitti.
Osa 3601: Camilla, prima pillerina.
Osa 3602: Benjamin on kännykala.  

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja