Juonipaljastukset julki! Salkkareissa kolmiodraama eskaloituu – Kari Taalasmaa täräyttää tuttua hahmoa turpaan

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon! 0:44
Kurkista Salkkareiden tämän viikon tapahtumiin!

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Turhautunut Kari lyö Pietaria, joka on vastaamassa lyöntiin. Lola tulee miesten väliin ja antaa läksytyksen Karille. Kari ärtyy entisestään, kun Lola ja Pietari poistuvat paikalta yhdessä.

Camilla esittää, ettei Akin ja Sannin seurusteleminen liikuta häntä. Aki ei tunnusta Sannille, että väitti Camillalle heidän seurustelevan. Sanni tyrmistyy, kun kuulee Jannelta, että Aki väitti Camillalle heidän seurustelevan. Aki kiusaantuu, kun Sanni kysyy häneltä seurusteluväitteestä.


Kalle purnaa Lari-asiaa Ismolle, jonka kanssa lähtee lounaalle. Kalle ja Ismo hämmästyvät, kun löytävät Larin treffeiltä. Kalle ja Ismo pohtivat pakenemista, mutta Lari bongaa miehet. Laiteloiden on jäätävä samaan ravintolaan Larin ja tämän seuralaisen kanssa. Kalle esittää viileää, mutta kyräilee salaa Laria.

Kallen on pakko myöntää Ismolle, että on Larista mustasukkainen, vaikka ei haluakaan seurustella tämän kanssa. Ismon mielestä Kallen omistushalu on epäoikeudenmukaista. Kalle ei saa silti Laria mielestään, vaan soittaa tälle.

Osa 3573: Kalle mokkaa tahallaan.
Osa 3574: Kari on putki tukalla.
Osa 3575: Kallella on tukihäiriö.
Osa 3576: Jiri Viitahousu.  

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat