Julkkisten kimppakyytikaraoke nousi hitiksi – Adele ja Elton John revittelevät antaumuksella

Mitä tapahtuu, kun autoon laitetaan supertähti ja myöhäisillan keskusteluohjelman juontaja? Karaokeahan siitä syntyy.

Englantilaisen juontajan James Cordenin myöhäisillan The Late Late Night -ohjelmassa on mukana osio, joka pelastaa huonoimmankin päivän.

Jokainen tietää, että autossa radio saattaa joskus viedä mukanaan ja saada koko kärryllisen laulamaan sydämensä pohjasta?

Cordenin ohjelmassa autossa laulaminen viedään seuraavalle tasolle, kun hänen kyytiinsä nousee kansainvälisiä musiikkitähtiä. Carpool Karaoke -osiossa Cordenin kanssa autoon on istunut tähtiä Justin Bieberistä Elton Johniin.

Musisoimisen lisäksi autokaraokeen on liittynyt myös paljon huumoria. Kasvonsa piilossa pitävä hittinikkari Sia toi Cordenille yhden kuuluisista peruukeistaan. Sokean laulajan Stevie Wonderin osio alkoi sillä, että hän istahti kuskin paikalle Cordenin pyyhkiessä pelon hikikarpaloita otsaltaan. Cordenin maanmies Elton Johnin kanssa puuhkista tai värikkäistä laseista ei säästelty kaksikon ajaessa pitkin sateista Los Angelesia.

Adelen autokyyti lähti luonnollisestikin käyntiin lauseella: Hello, it’s me. I was wondering if after all these years you would like to meet.

Autokaraokesta on nautittu viime maaliskuusta pitäen. Osio lähti liikkeelle siitä, kun Mariah Carey oli noussut talk show -isännän kyytiin.

Katso alta parhaimmat autokaraoket.

Lue myös:

    Uusimmat