Julkkikset kertovat: Tämä seksikohtaus oli kiusallinen!

Hollywood pursuaa seksikkäitä elokuvia, jossa pääosanäyttelijät pääsevät tositoimiin. Mitä mieltä tähdet ovat näyttelemistään kohtauksista?

Huffington Post -sivusto kokosi yhteen tähtien kommentteja näyttelemistään seksikohtauksista. Vaikka tunnelma vaikuttaa oikealta ja kaikki sujuu kuin itsestään kankaalla, onko kaikki todellisuudessa yhtä helppoa?

Twilight-elokuvien vampyyrikomistus Robert Pattinson ja Reese Witherspoon nähtiin yhdessä elokuvassa Water for Elephants.

– Kohtaus latisti tunnelman. Olin pettynyt. Siinä ei ollut mitään seksikästä, Witherspoon kertoi In Touch Weeklylle.

Friends With Benefits -elokuvan tähdet Justin Timberlake ja Mila Kunis pääsivät "nauttimaan" elokuvan kuvauksissa lukemattomista seksikohtauksista.

– Näyttelimme erittäin epämukavia seksikohtauksia parin viikon ajana. Noin 150 ihmistä katselee ympärillä ja näet toisen vilauttelevan. Koko juttu on vain niin väärin, Kunis kertoi Ellen DeGeneresin ohjelmassa.

Timberlake nähtiin myös komedianäyttelijä Cameron Diazin kanssa sänkypuuhissa Bad Teacher -elokuvassa. Ohjaaja Jake Kasdan kommentoi seksikohtauksen olleen luultavasti koko elokuvahistorian epämukavin.

– Kyllä, se oli älytöntä, mutta hilpeä kokemus kaikille sen todistaneille, Diaz naureskeli People-lehdelle.

Naistähdet Julianne Moore ja nuori Amanda Seyfried nähtiin yhdessä Chloe-elokuvassa.

– Se oli niin kiusallista. Eikä kiusallisuudesta pääse ikinä eroon – edes tosi elämässä, kun on esimerkiksi ensimmäisen kerran jonkun kanssa. Se on vain outoa, Seyfried kertoi Acces Hollywoodille.

Love and Other Drugs -elokuvan parivaljakko oli Anne Hathaway ja Jake Gyllenhaal.

– On inhottavaa ja noloa joutua riisuutumaan vieraiden edessä, Anne Hathaway kertoi Entertainment Weeklylle.

I Love You Phillip Morris -elokuvan miestähdet Jim Carrey ja Ewan McGregor ovat samaa mieltä siitä, että seksikohtaus miehen kanssa oli erikoinen.

– Toisen miehen suuteleminen voi tuntua piikikkäältä, Carrey vitsaili Parade-lehdelle.

– Oikeastaan siinä tarvitsi vain laittaa oma seksuaalisuutensa syrjään ja kuvitella rakastavansa toista ihmistä, joka vain sattuu olemaan mies, näyttelijä jatkoi.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: The Huffington Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja