Mainos

Tällaista seksiä julkkikset harrastavat

Julkkikset ovat paljastaneet, millainen seksi saa heidät syttymään. Erityisesti piiskaaminen ja sitomisleikit sängyssä miellyttävät monia.

Tähtien lempitavat harrastaa seksiä vaihtelevat. Julkkisnaiset ovat paljastaneet, millaisesta seksistä he pitävät. Julkisuudessa räväkät naiset ovat imagonsa mukaisia myös makuuhuoneessa. Joukkoon mahtuu kuitenkin pari siveellistä naista, jotka yllättävät vällyjen välissä.

Glamourmalli Katie Price haluaa pitää ohjat käsissään petipuuhissa. Naisen dominoiva asenne näkyy myös makuuhuoneen ulkopuolella. Tähti kertoo piiskanneensa miehiä sängyssä, kun he ovat sen ansainneet. Nainen nautti, kun hän saa sitoa partnerinsa kiinni sänkyyn. Itse hän ei kuitenkaan halua kahleisiin tai köysiin vangituksi tulemisesta. Povipommin ja hänen miehensä Alex Reidin sängyssä meno lienee hurjaa, sillä vapaanyrkkeilijä pitää naiseksi pukeutumisesta.

Burleskitähti Dita Von Teese on julkisuuskuvansa mukaisesti räväkkä petipuuhissa. Hän pitää kumppanin sitomisesta ja hellästä piiskauksesta. Muun muassa Marilyn Mansonin kanssa heilastellut kaunotar tuskin pelästyy outoa menoa pedissä.

Malariasta parhaillaan toipuva brittilaulaja Cheryl Cole pitää siveellisestä menosta vällyjen välissä. Hän uskoo, että miehet pitävät enemmän naisen huokailusta kuin äänekkäästä voihkimisesta sängyssä. Hänen mielestään äänekäs seksi on kuin aikuisviihde-elokuvasta.

Näyttelijä Liz Hurley pitää rakastelusta takan ääressä. Tyyikäs nainen pitää siis tyylikkyydestä myös seksiä harrastessaan. Liekit ja lemmenleikit yhdistäessä saa kunnon hien aikaiseksi. Hurleyn ja hänen miehensä Arun Nayarin kotoa löytyykin pehmoiset eläintaljat jokaisen takan edestä.

Pamela Anderson rakastaa intohimoista lemmiskelyä ilman turhia tunnesiteitä. Hän myös hyödyntää muhkeita muotojaan rakastelun aikana. Rinnat ovat luonnollisesti tärkeä osa Andersonin seksielämää. Myös go-go-tanssi saa tähden syttymään. Hänen mielestään on ihanaa olla nainen, sillä se mahdollistaa monipuolisen hauskanpidon maakuuhuoneessa.

Entinen Spice Girls -tähti Mel B leikkii miehensä Stephen Belafonten kanssa erilaisilla seksivälineillä. Tähden lempilelu on vibraattori, joka saa tähden tyytyväiseksi joka kerta. Mel B:n mielestä seksilelut ovat kivoja, koska niitä voi käyttä myös yksin.

Eva Longoria pitää miehistä, jotka ottavat johtajan roolin makuuhuoneessa. Miehen pitää olla tilanteen herra. Longorian mielestä alistuminen miehelle on ihanaa. Kaunotar pitää myös hellistä sitomisleikeistä. Silkkihuiveilla kahlituksi joutuminen miellyttää tätä pientä koripallotähti Tony Parkerin vaimoa.

Seksin harrastaminen eri paikoissa saa Scarlett Johannsonin syttymään. Auton takapenkki on paras paikka seksille, kun tähti on räväkällä tuulella ja haluaa lemmiskellä.

Heather Locklearin salaisuus ovat peilit makuuhuoneessa. Näyttelijän makuuhuoneen seinät ja jopa katto on varustettu peileillä. Niistä huomaa lemmiskelyn aikana asioita, joita ei normaalisti ilman niitä näe.

MTV3/Helmi

Lähde: Mirror.co.uk

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.