Julkaisi karmivan kuvan vammoistaan – raskaana oleva malli pahoinpideltiin vauva sylissään

Irlantilaismalli koki kauhun hetkiä joutuessaan Dublinissa hyökkäyksen kohteeksi vauva sylissään.

Raskaana oleva irlantilaismallin veriset kuvat järkyttävän hyökkäyksen jäljiltä ovat karmivaa katseltavaa. Ava Van Rose -taiteilijanimeä käyttävän mallin kimppuun käytiin viime perjantaina tämän pidellessä kuusiviikkoista Bryson-poikaansa sylissään.

– Minua lyötiin kasvoihin, kun kuusiviikkoinen vauvani oli sylissäni, Byrne kertoi Daily Mailille sairaalasta käsin.

26-vuotias malli, oikealta nimeltään Brigette Byrne, kertoo, että myös Bryson kärsi sisäisiä vammoja, ja on nyt hoidettavana sairaalassa.

Malli kertoo, että häntä uhkailtiin myös veitsellä.

– Minua lyötiin jatkuvasti, anelin häntä lopettamaan sanomalla, että sylissäni on vauva, kauhistunut Byrne kertoi.

– Häntä lyötiin selkään, ja hän ulvoi kivusta, ja huusi. Yritin saada hänet käsistäni, koska tämä henkilö ei lopettanut, ja jatkoi vain. Mitä enemmän anelin häntä lopettamaan, sitä aggressiivisemmaksi hän kävi sanoen, että hän tappaa minut.

– Minun kehoni on mustelmilla, ja minun huuleni täytyi tikata. Olen kuitenkin enemmän huolissani pojastani, hänen vammansa ovat omiani vakavammat.

Glamourmalli julkaisi Facebookissa myös kuvan vauvastaan sairaalasängyssä. Kuvan yhteydessä nainen paljasti, että hyökkäyksen takana oli pojan oma isä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Glamourmallina ja lyhytikäisestä Infectious-sarjasta Isossa-Britanniassa tuttu Byrne on puhunut halustaan ryhtyä aikuisviihdetähdeksi. Tämä urahaave on kuitenkin nyt jäissä, sillä malli sai hiljattain huomata olevansa jälleen raskaana.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja