Kärppiä retuutetaan rajusti Oulussa

Pekka Jormakka ujuttaa! Kiekko ohi Kärppien Karhusen 1:12
Pekka Jormakka ujuttaa! Kiekko ohi Kärppien Karhusen

Mikkelin Jukurit on selkä seinää vasten Oulussa. Kärpät tuli jäätävällä höyryllä avauserään, mutta vierasjoukkue pisti hyrskyn myrskyn toisella kaksikymppisellä.

Avauserässä Kärpät paahtoi päälle kuin yleinen syyttäjä. Markus Ruusulle kertyi Jukurien maalilla 18 torjuntaa. Arttu Hyry osui maalipuiden väliin 12 sekuntia ennen erätaukoa.

Toisessa erässä tulostaululla ja kentällä alkoi tapahtua toiseen suuntaan. Jukurit sai tärkeän tasoituksen parin minuutin pelin jälkeen, maalinteossa onnistui Michal Kovarcik.

Ajassa 27.50 kuvaan astui Jukurien konkari Pekka Jormakka, joka yllätti Tomi Karhusen etukulmasta aavistuksen helpohkosti. Osuma oli Jormakalle pudotuspelikevään ensimmäinen.

Katso Jormakan maali pääkuvan videolta!

Lisää oli luvassa. Linus Nässen täräytti ylivoimalla vierasjohdon jo 3–1:een ajassa 31:49. Toinen erä oli selvästi Jukurien myös tilastojen valossa.

Jukureilta hurja erä! Linus Nässen tällää jo 3–1 1:15
Jukureilta hurja erä! Linus Nässen tällää jo 3–1

Mikkeliläisten 3–1-johtolukemista lähdettiin toiselle erätauolle. Kärpät johtaa puolivälieräsarjaa voitoin 3–1, joten Jukurit tarvitsee tänä iltana voiton, jotta kausi jatkuu.