KalPa aivan hurjana SM-liigan pronssiottelussa! Verkot tötterölle kahdesti puolessa minuutissa

KalPa tekee 1-2 maalin 1:10
Kasper Simontaival nousee, Aapeli Räsänen kiskoo KalPan johtoon

Kärpät ja KalPa vääntävät SM-liigan pronssimitaleista. Vierasjoukkue KalPa pamautti toisessa erässä pöytään hurjan myrskyvaroituksen.

Kärpät johti pronssiottelua avauserän jälkeen 1–0. Kasper Björkqvist laittoi kiekon uuniin pari minuuttia ennen erätaukoa.

Runkosarjan seitsemänneltä sijalta pronssiotteluun asti venynyt KalPa hallitsi toisen erän alkua selvästi. Ote palkittiin ajassa 28.19, kun Kasper Simontaival karkasi laidalta ja tasoitti ottelun vahvalla nousullaan.

KalPa tekee 1-1 maalin 1:01
Kasper Simontaival nousi tyylikkäästi maalille ja tinttasi tasoituksen!

Lisää tuli heti seuraavassa vaihdossa. Sama kentällinen jatkoi jäällä, kun Simontaival taisteli loistavalla yksilösuorituksella kiekon maalille, josta Aapeli Räsänen huitoi sen verkkoon.

Räsäsen 2–1-maali pääkuvan videolla!

Räsänen ja Simontaival keräsivät 25 sekunnissa tehot 1+1. KalPa siirtyi näillä osumilla 2–1-johtoon. Ottelu on edennyt näissä lukemissa toiselle erätauolle.