Jukurien sensaatiohahmo joutui sivuun – uusi sankari pamautti nyt vahvan kommentin

Jukurit-maalille päässyt Karolus Kaarlehto itsevarmana: Pelaan huomenna 2:04
Tästä näet Karolus Kaarlehdo ottelun jälkeisen C More -haastattelun. Pientäkään epäröintiä ei ollut mikinkään äärellä havaittavissa.

Karolus Kaarlehto pääsi ensimmäistä kertaa jääkiekon SM-liigan pudotuspeleissä tositoimiin ja torjui heti Jukureille komean voiton pakkoraossa KooKoota vastaan. Ottelun jälkeen Kaarlehdolla oli itsevarmaa sanottavaa huomisen puolivälierien seitsemännen ottelun maalivahtijärjestelyistä. 

Jukurien tämän kauden sensaatiomaalivahti, suuresti läpi kauden urakoinut Oskari Salminen oli ensimmäistä kertaa näissä pudotuspeleissä luukkuvahtina. Tolppien väliin pääsi Karolus Kaarlehto, joka oli torjunut Jukurien maalin suulla runkosarjassa vain neljässä ottelussa, mukaan lukien kaksi voittopeliä KooKoota vastaan. Jukurien oli nyt pakko voittaa, tai kausi päättyisi tähän iltaan.

Kaarlehto pelasi ensimmäisen SM-liigan pudotuspeliottelunsa upeasti. Nollapeli jäi vain 16 sekunnin päähän, kun KooKoon Heikki Liedes onnistui ohittamaan hänet lyötyään kiekkoa ilmasta, kun kouvolalaiset pelasivat ilman maalivahtia.

KooKoo tekee 1-2 maalin ilman maalivahtia 1:03
Vain tämä Heikki Liedeksen ilmalyönti ohitti Karolus Kaarlehdon.

Kaarlehto kirjautti ottelussa 34 torjuntaa ja oli Jukurien 2–1-vierasvoiton suuria takuumiehiä.

Katso ylälaidan videolta Kaarlehdon ottelun jälkeinen C More -haastattelu. Sen lopussa hän sanoi itsevarman kommenttinsa huomisesta.

Ottelusarja on nyt lukemissa 3–3. Välieräpaikka ratkeaa huomenna keskiviikkona Mikkelissä kello 18.30 käynnistyvässä pelissä.

Lue myös:

    Uusimmat