Juhlissa 30 prostituoitua – Meksikolla railakkaat juhlat Venäjän MM-kisojen alla

MM-kisat ympäristön kustannuksella 8:25

Osa Meksikon MM-kisajoukkueen pelaajista osallistui juhliin voitokkaan Skotlanti-ottelun jälkeen Mexico Cityssä. Juhlissa oli mukana 30 prostituoitua, kertoo uutistoimisto AFP. 

Videolla asiaa MM-kisojen vaikutuksista ympäristöön.

AFP:n lähteenä on TVNotas-lehti, jonka jutun mukaan yhdeksän Meksikon joukkueen pelaajaa olisivat osallistuneet juhliin. Meksiko kohtasi lauantai-iltana Skotlannin Aztecan stadionilla, ottelu päättyi Meksikon 1-0 voittoon. 

Kuitenkaan pelaajia ei aiota rangaista Meksikon jalkapalloliiton toimesta, sillä juhlinta on tapahtunut vapaa-ajalla. Maan jalkapalloliiton pääsihteeri Guillermo Cantu sanoi, että he eivät ole jättäneet harjoituksia väliin. Cantu jatkoi, että vapaapäivä on vapaapäivä ja nämä ovat riskit vapaassa maassa. 

AFP:n tietojen mukaan juhlissa oli ainakin mukana maalivahti Guillermo Ochoa, Benfican Raul Jimenez, Los Angeles Galaxyn veljespari Jonathan ja Giovani dos Santos, sekä Lukas Hradeckyn entiset seuratoverit Eintracht Frankfurtista, Carlos Salcedo ja Marco Fabian

Juhlista vuoti kuvia julkisuuteen. 

Meksikon MM-joukkue on jo matkustanut Kööpenhaminaan, se kohtaa lauantaina harjoitusottelussa Tanskan.

Meksikon pelaajien vapaa-ajan vietto on aiheuttanut aiemminkin hämmennystä. Vuonna 2010 Efrain Juarez ja Carlos Vela hyllytettiin maajoukkueesta juhlinnan vuoksi puoleksi vuodeksi. Vuotta myöhemmin meksikolaispelaajat tilasivat seksityöntekijöitä hotelliin juuri ennen Copa America-turnausta. Asianosaiset pelaajat saivat puolen vuoden kiellon maajoukkueeseen. 

Asiasta kertoi ensimmäisenä Suomessa Helsingin Sanomat. 


Lue myös:

    Uusimmat