Jalkapallotähdille luvassa sakkoja – taustalla parturin vierailu

Useat Chilen pelaajat korjailivat hiustyylejään Etelä-Amerikan mestaruusturnauksen (Copa America) lauantaisen Bolivia-ottelun alla. Maan tähtipelaajille Arturo Vidalille ja Gary Medelille on nyt luvassa sakkoja koronakuplan rikkomisesta, kertoo NDTV.

Sosiaalisessa mediassa levisi viime viikolla kuvia, joissa Vidal ja Medel esittelevät uusia hiustyylejään. Kuvat on otettu Brasiliassa sijaitsevassa hotellissa, jossa Chile pitää majaansa turnauksen aikana.

Chilen jalkapalloliitto on nyt reagoinut kuviin, sillä kuulumattoman henkilön ottaminen sisälle kuplaan rikkoo joukkueen koronarajoituksia.

– Vaikka parturilla oli negatiivinen PCR-testi, ei hänen silti tulisi olla kontaktissa pelaajien kanssa. Kaikki mukana olleet tulevat saamaan sakkorangaistukset. Valitamme tapahtunutta ja ilmoitamme, että kaikilla oli negatiivinen koronatesti lauantaina 19. kesäkuuta, kertoi liitto tiedotteessaan.

Chile voitti lauantain ottelussa Bolivian 1-0. Sillä on kasassa kahdesta alkulohkon ottelusta yhteensä neljä pistettä. Avauspelissä tuli tasapeli Argentiinaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat